Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο 6947075002

Παρουσίαση Βιβλίου «Η Κόκκινη Βασίλισσα» της Ερσης Λάβαρη | Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2018

By Published December 04, 2018

Παρουσίαση Βιβλίου

«Η Κόκκινη Βασίλισσα» της Ερσης Λάβαρη
Τετάρτη 5 Δεκέμβρη, 19.30
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου «Η Κόκκινη Βασίλισσα» της Έρσης Λάβαρη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εντύποις.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο του Beton 7 (Πύδνας 7, Βοτανικός, σταθμός μετρό Κεραμεικός). Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 19:30, και θα μιλήσουν για το βιβλίο, εκτός από την συγγραφέα, η Νεκταρία Μαρκάκη (συγγραφέας), η Ελένη Λάβαρη (φοιτήτρια, αναγνώστρια), η Έφη Γιάννου (συντάκτρια του www.3pointmagazine.gr) και ο Γιάννης Κρανιάς (εκδότης). Θα συντονίζει ο Αλέξανδρος Γερασίμου (δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός του Beton7 ArtRadio).

Όταν η Κέιλιν Μπάτλερ αποφασίζει να επιστρέψει στον τόπο όπου γεννήθηκε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Δουβλίνο, αναγκάζεται να αναβιώσει ένα παρελθόν από το οποίο, μέσω της τετραετούς αυτοεξορίας της, πάσχιζε να ξεφύγει. Έρχεται αντιμέτωπη με μια μητέρα που φαίνεται να αδιαφορεί, με έναν αδερφό που μοιάζει να κρύβει πολύ περισσότερα απ' όσα συζητά, κι έναν δολοφόνο κατά συρροή που δείχνει ότι προσπαθεί να μιμηθεί, αν όχι να συνεχίσει, το έργο που ξεκίνησε ένας δράστης λιγότερο από μισή δεκαετία πριν.

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Βιογραφικό συγγραφέα
Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και πραγματοποιεί τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πάθη της είναι η ιστορία και η συγγραφή, και στο μέλλον φιλοδοξεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με την αρχαιολογία.
Γράφει κυρίως νουβέλες που ανήκουν στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας, ενώ δυο από τις πιο πρόσφατες δουλειές της με τίτλο "Εξαφανισμένη" και "Το Αίνιγμα της Κόκκινης Λίθου" έχουν διακριθεί από τους κριτές των διαγωνισμών "Πέννες Μυστηρίου" και "Ασημένια Σελίδα" αντίστοιχα.

Beton7
Πύδνας 7,
Βοτανικός
210 751 2625

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Mobile: 6947075002
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της