Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Μουσική Σκηνή Σφίγγα - Πρόγραμμα χειμερινής περιόδου 2020 (Ιανουάριος - Μάρτιος)

By Published December 30, 2019

Μουσική Σκηνή Σφίγγα - Πρόγραμμα χειμερινής περιόδου 2020 (Ιανουάριος - Μάρτιος)

Χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Η μουσική σκηνή Σφίγγα υποδέχεται το 2020 με μουσικές παραστάσεις σημαντικών ονομάτων της μουσικής και των τεχνών, φιλοδοξώντας να γίνει το δικό σας μουσικό στέκι στο κέντρο της πόλης (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής - πεζόδρομος Κιάφας 13).
Αναλυτικά το πρόγραμμα από τον Ιανουάριο και μετά (στην πορεία θα προστεθούν και νέες ημερομηνίες). Για περισσότερες πληροφορίες στο www.sfiga.gr:

Ιανουάριος

Παρασκευή 3, 10, 17 και 24 Ιανουαρίου: Ο Κώστας Χατζής έρχεται στη Σφίγγα για να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, μέσα από τη λυρικότητα και την ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Συμμετέχει η Μαρία Αλεξίου. (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Σάββατο 4, 11, 18 και 25 Ιανουαρίου: Ο Χρήστος Θηβαίος σε ένα μουσικό ταξίδι από τους "Συνήθεις υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και τους "Κήπους των ψιθύρων" από την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα! Μαζί του οι String Demons, ο Μάξιμος Δράκος, ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος και ο Κλέων Αντωνίου από τους Mode Plagal! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Κυριακή 5 και 12 Ιανουαρίου: Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η ομάδα Σπείρα Σπείρα στην πιο ιδιαίτερη μουσική παράσταση της χρονιάς για 2 ακόμα τελευταίες παραστάσεις! (είσοδος στο μπαρ: 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 20.00)

Τρίτη 14, 21 και 28 Ιανουαρίου: Μετά τον περσινό επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων και το άνοιγμα του Adapt Festival, η μουσικοθεατρική παράσταση "Από... έρωτα" επιστρέφει! Εμπνευσμένη από γράμματα απεσταλμένα ή μη, διαβασμένα ή μη και τραγούδια πολυταξιδεμενα ή μη, με έναν κοινό παρονομαστή. Γιατί γράφουν οι άνθρωποι; "Από... έρωτα". Επί σκηνής (αλφαβητικά) οι Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Όλγα Σκιαδαρέση, Κωνσταντίνος Τσονόπουλος και Βασίλης Ψυλλάς. Φιλική συμμετοχή η Κατερίνα Κούδα. Σκηνοθεσία ο Ευθύμης Χρήστου. (είσοδος σε τραπέζι 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου: Η Αρετή Κετιμέ στην πιο ώριμη μουσική της στιγμή μας χαρίζει μία υπέροχη βραδιά με τραγούδια έντεχνα, παραδοσιακά και λαϊκά, κάτω από μία φρέσκια οπτική σε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Μαζί της επί σκηνής ο ταλαντούχος Πάνος Ζώης και ένα τετραμελές μουσικό σχήμα που συντονίζεται από την συνθέτρια Σοφία Νάτσιου. (είσοδος σε τραπέζι 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου: Μετά από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας , που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, ο Αδάμ Τσαρούχης, έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα με επιλογές από την τζαζ και ποπ σκηνή προσαρμοσμένες στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του. (είσοδος σε τραπέζι 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.30)

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου: Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν την νέα δισκογραφική δουλειά της Ελένη Περινού «Στην άκρη αυτού του κόσμου». Συμμετέχουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Παντελής Θαλασσινός, Λιζέτα Καλημέρη, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Βασίλης Σκουλάς και Χρίστος Τσιαμούλης. (ώρα έναρξης: 21.30)

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου: Η Billie Isak μετά από τις εμφανίσεις της στο "The Voice of Greece" στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη και τις καθηλωτικές της ερμηνείες, μας παρουσιάζει φέτος μια άκρως επιμελημένη από την ίδια μουσική παράσταση με τίτλο "Κάτω απ' την μάσκα". (είσοδος σε τραπέζι 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.30)

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου: Ο Ζαχαρίας Καρούνης κι η Σαββέρια Μαργιολά για δύο ιδιαίτερες παραστάσεις με αγαπημένα τραγούδια όλων μας ερμηνευμένα από τις υπέροχες φωνές τους. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)
Φεβρουάριος

Σάββατο 1, 8 και 15 Φεβρουαρίου: Ο Δημήτρης Υφαντής μας υποδέχεται στη Σφίγγα με αγαπημένα του τραγούδια όπως τα Καίγομαι και σιγολιώνω και Μυστικά πως σ' αγαπώ, εμπνευσμένα από την παράδοση. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Δευτέρα 3 και 10 Φεβρουαρίου: Το νέο μικρό μουσικό σύνολο με το όνομα "Λιποτάκτες" που ίδρυσε η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ξεκινά την διαδρομή του με μια παράσταση μουσικής και λόγου. Η παράσταση έχει τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» και βασίζεται σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη που θα ερμηνεύσει ο Παναγιώτης Πετράκης και σε κείμενα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη που θα διαβάσει η ίδια. (είσοδος σε τραπέζι 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου: Ο Ζαχαρίας Καρούνης κι η Σαββέρια Μαργιολά με αγαπημένα τραγούδια όλων μας ερμηνευμένα από τις υπέροχες φωνές τους. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου: Η τραγουδοποιός Μαρία Κηλαηδόνη ερμηνεύει τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Τυρκουάζ», καθώς και καινούρια ακυκλοφόρητα, αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της ελληνικής και αμερικάνικης μουσικής. (είσοδος σε τραπέζι 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου: Η ταλαντούχα Σοφία Παπουλάκου σε ένα πρόγραμμα με λαϊκά αγαπημένα τραγούδια καθώς και καινούργια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα (είσοδος σε τραπέζι 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Παρασκευή 14 και 21 Φεβρουαρίου: Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, δημιουργός πολλών επιτυχιών (Φίλα με, Κόκκινο ποτάμι, Αρχιπέλαγος, Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω) για δύο Παρασκευές στη σκηνή της Σφίγγας με αγαπημένους συνεργάτες. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Κυριακή 16 και 23 Φεβρουαρίου: "Όσα ονειρευτήκαμε" και όσα θα ονειρευτούμε, με την ποίηση του Άλκη Αλκαίου και τη φωνή του Δημήτρη Κανέλλου. Συνοδοιπόροι του οι Μανόλης Ανδρουλιδάκης στην κιθάρα, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά και σε φιλική συμμετοχή γνωστοί, αγαπημένοι τραγουδιστές. (είσοδος σε τραπέζι 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Σάββατο 22 και 29 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου: Ο Σταύρος Σιόλας με καλεσμένους μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι, όπου τα γλέντια μπλέκονται με τις προσωπικές εξομολογήσεις και το αστικό τοπίο με το διονυσιασμό ενός πανηγυριού! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου: Τρία χρόνια μετά "Τα θανατερά – Κηδεία μετά μουσικής", η πολυσυζητημένη μουσική παράσταση επιστρέφει στη Σφίγγα για… το μνημόσυνο. Καφές, κόλλυβα, αγαπημένα… θανατερά τραγούδια και η «χήρα» Ελένη Καρακάση συνθέτουν μία επετειακή παράσταση που γιορτάζει τον θάνατο εν μέσω Αποκρεών. (είσοδος σε τραπέζι 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου: Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν την δισκογραφική δουλειά του Φώτη Παπαδόπουλου (27 Φεβρουαρίου 1967 - 20 Ιουλίου 2017) «Όνειρο φευγάτο». Τραγουδούν οι Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Μάκρας και Γιάννης Παπαδόπουλος. Συμμετέχει φιλικά η Βίκυ Καρατζόγλου. (ελεύθερη είσοδος, ώρα έναρξης: 21.30)

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου: Η Γεωργία Νταγάκη στο φυσικό της περιβάλλον που είναι η σκηνή, θα ελευθερώσει την "Τίγρη" που έχει μέσα της και θα μας αιχμαλωτίσει με τα έντονα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες της! Το πάθος, η ένταση, η δύναμη της φωνής και της ψυχής της, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που σε καθηλώνουν σε κάθε ζωντανή της εμφάνιση. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Μάρτιος

Παρασκευή 6 Μαρτίου: Η Γεωργία Νταγάκη στη δεύτερή της μουσική παράσταση στη Σφίγγα. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Σάββατο 7 Μαρτίου: Ο Σταύρος Σιόλας ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του και μας χαρίζει μία ακόμα ξεχωριστή βραδιά! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Κυριακή 8 Μαρτίου: Η Μαρία Σουλτάτου, στην παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Η ζωή γυναίκα... είναι" με τραγούδια που αφορούν στη γυναίκα σε όλες της τις πτυχές. Η μάνα, η σύζυγος, η κόρη, η αδερφή και οι υπόλοιπες θηλυκές μορφές παρουσιάζονται από τη σπουδαία ερμηνεύτρια μέσα από τις ενορχηστρώσεις του Σάββα Ρακιντζάκη. (είσοδος σε τραπέζι: 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Πέμπτη 12 Μαρτίου: Η ταλαντούχα Σοφία Παπουλάκου σε ένα πρόγραμμα με λαϊκά αγαπημένα τραγούδια καθώς και καινούργια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα (είσοδος σε τραπέζι 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Παρασκευή 13 και 20 Μαρτίου: Ο Κώστας Λειβαδάς, δημιουργός πολλών επιτυχιών (Επιμονή, Εγώ σ' αγάπησα εδώ, Για να σε συναντήσω, Τα παιδιά των δρόμων, Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα) για δύο Παρασκευές στη σκηνή της Σφίγγας με αγαπημένους συνεργάτες. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Σάββατο 14 και 21 Μαρτίου: Ο θρύλος της κρητικής μουσικής Βασίλης Σκουλάς συναντά τη νεότερη γενιά της Κρήτης στο πρόσωπο του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη για δύο μόνο παραστάσεις στη σκηνή της Σφίγγας (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Κυριακή 22 Μαρτίου: Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Τσιαντή «Το κορίτσι του τεκέ. Οδοιπορικό Δραπετσώνα». Tραγουδούν οι Ιουλία Καραπατάκη, Αντώνης Ξηντάρης, Σωτήρης Παπατραγιάννης, Σπύρος Πατράς, Κατερίνα Τσιρίδου, Γιάννης Χαραλαμπάκης και Λάκης Παπαδόπουλος. Συμμετέχουν οι σολίστες Δημήτρης Μυστακίδης, Μιχάλης Παούρης και Νίκος Τατασόπουλος. (ελεύθερη είσοδος , ώρα έναρξης 21.00)

Πέμπτη 26 Μαρτίου: Η Λυδία Σέρβου παρουσιάζει αγαπημένα της τραγούδια καθώς και το νέο της single με τίτλο "Πάλι στα ίδια". (είσοδος σε τραπέζι 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Προσεχώς

Από Σάββατο 4 Απριλίου και κάθε Σάββατο Απριλίου και Μαΐου: Ο κορυφαίος ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού, Γιώργος Μαργαρίτης, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλογές από τις πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής διαδρομής του, καθώς και ένα αφιέρωμα στο ελληνικό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι. (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Παρασκευή 24 Απριλίου και 1η και 8 Μαΐου: Ο Κώστας Τουρνάς σε μία αναδρομή στη σαραντάχρονη πορεία του από τους Poll έως σήμερα! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της