Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Πρόγραμμα Μαρτίου - Απριλίου της μουσικής σκηνής "Σφίγγα"

By Published February 14, 2018

Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Πρόγραμμα Σφίγγας για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2018

Η μουσική σκηνή Σφίγγα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τη διαδρομή της στη διασκέδαση και ψυχαγωγία της νυχτερινής Αθήνας. Συνεχίζει να φιλοξενεί σημαντικά ονόματα της μουσικής και των τεχνών και φιλοδοξεί να γίνει το δικό σας μουσικό στέκι στο κέντρο της πόλης (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής - πεζόδρομος Κιάφας 13).

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2018:
Μάρτιος

Πέμπτη 1, 8 και 15 Μαρτίου: "Όταν ακούω Κρήτη". Οι καταξιωμένοι χορευτές Γιάννης και Γιώργος Μεγαλακάκης γιορτάζουν τα 20 χρόνια δράσης της χορευτικής τους ομάδας και παρουσιάζουν μαζί με τους επίλεκτους χορευτές τους μία σπάνια παράσταση κρητικών χορών που συνδυάζει την κρητική παραδοσιακή μουσική και το χορό με την κινηματογραφική εικόνα, αντιμετωπίζει με κριτική διάθεση το φολκλόρ και αναζητά με χιούμορ, σκεπτικισμό αλλά και αγάπη, τους λόγους που ακόμα και σήμερα κάποια στοιχεία αυτής της παράδοσης μας συγκινούν. (είσοδος σε τραπέζι 12€ με μπύρα ή κρασί, ώρα έναρξης: 21.30)

Παρασκευή 2, 9 και 16 Μαρτίου: Η Γεωργία Νταγάκη, εξαιρετική ερμηνεύτρια και μουσικός από την Κρήτη, παίρνει στις αποσκευές της τα τραγούδια και τη λύρα της και έρχεται στη μουσική σκηνή Σφίγγα για τις 3 πρώτες Παρασκευές του Μαρτίου. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Σάββατο 3 και 10 Μαρτίου: Η απίστευτη τετράδα των Γιάννη Γιοκαρίνη, Νικόλα Ζιώγαλα, Γιάννη Μηλιώκα και Λάκη Παπαδόπουλου συνεχίζει την προσπάθεια να λύσει το αίνιγμα της Σφίγγας και τον Μάρτιο. (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Τετάρτη 7 και 14 Μαρτίου: Η Ελένη Καρακάση συνεργάζεται με τον Γιώργο Αλτή σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και ήχο "ντρίγκι ντρίγκι ώπα"! (είσοδος σε τραπέζι 12€ με μπύρα ή κρασί, ώρα έναρξης: 21.30)

Σάββατο 17 και 24 Μαρτίου: Ο Χρήστος Παπαδόπουλος σε δύο ξεχωριστές βραδιές. Το Σάββατο 17/3 "Όταν το μπουζούκι συνάντησε τη rock", παρέα με τους Γιάννη Σίννη, Στέργιο Βολά και Ειρήνη Χαρίδου και το Σάββατο 24/3 "Όταν το κρητικό τραγούδι συνάντησε τη rock" παρέα με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Τετάρτη 21 και 28 Μαρτίου: "Τραγούδια της ψυχής..." (για ένα δάκρυ κρυφό): Μία παράσταση βασισμένη στις λυρικές και αισθαντικές φωνές των Νένας Βενετσάνου και Μόρφως Τσαϊρέλη, με συνοδεία από τις κλασικές κιθάρες του συνθέτη Νότη Μαυρουδή και του κιθαριστή Γιώργου Τοσικιάν. Μια ατμοσφαιρική, μουσική περιπλάνηση με αγαπημένα τραγούδια αλλά και κιθαριστικά ντουέτα. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 21.00)

Πέμπτη 22 Μαρτίου: Ο Στάθης Αρτινός γνωστός από τα αγαπημένα τραγούδια "Όταν ο ήλιος πάψει να ανατέλλει" και "Οι άγγελοι μαθαίνουν να πετάνε", παρουσιάζει τα τραγούδια από την τρίτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Ο Κύκλος» αλλά και επιλογές από αγαπημένους του τραγουδοποιούς (Θ. Παπακωνσταντίνου, Πασχαλίδη, Μάλαμα κ.ά.). (είσοδος σε τραπέζι 12€ με μπύρα ή κρασί, ώρα έναρξης: 21.30)

Παρασκευή 23 και 30 Μαρτίου: Ο Βασίλης Γισδάκης, ο τελευταίος ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι, συναντά τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αδάμη και αφηγούνται μαζί την πιο όμορφη ιστορία του κόσμου. Συναντούν τον Μικρό Πρίγκιπα στο ταξίδι του. Στο ταξίδι που κάνει ο καθένας μας. Ένα ταξίδι που γίνεται τραγούδι. Μια ιστορία που παρουσιάζεται μέσα από μοναδικά τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου. (είσοδος σε τραπέζι 15€ με μπύρα ή κρασί, ώρα έναρξης: 22.30)

Κυριακή 25 Μαρτίου: Η Αλεξάνδρα Κόνιακ με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “Λαχείο”, υπόσχεται να μας χαρίσει μια ξεχωριστή εμπειρία, με συγκίνηση, κέφι, ερωτισμό και ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις. (είσοδος σε τραπέζι 12€ με μπύρα ή κρασί, ώρα έναρξης: 21.00)

Πέμπτη 29 Μαρτίου: Η Λυδία Σέρβου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή της «Σφίγγας» και με τη χαρακτηριστική της φωνή θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό live στο κέντρο της Αθήνας. Τίτλος της παράστασης "Ένα βήμα μπροστά"! (είσοδος σε τραπέζι 12€ με μπύρα ή κρασί, ώρα έναρξης: 21.30)

Σάββατο 31 Μαρτίου: Η Γεωργία Αγγέλου, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» παρουσιάζει με ανατρεπτικό τρόπο τα νέα της τραγούδια και ξετυλίγει ένα υπέροχο μουσικό παραμύθι που θα χαραχτεί στη μνήμη και την καρδιά σας. (ώρα έναρξης: 22.30)

Απρίλιος

Παρασκευή 13 και 20 Απριλίου: Ο Απόστολος Ρίζος συναντά τον Μάνο Λοΐζο σε ένα μουσικό δωμάτιο, αναζητώντας το πρώτο αίσθημα των τραγουδιών - όπως τη στιγμή που γράφτηκαν από το δημιουργό τους. (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Σάββατο 14, 21 και 28 Απριλίου και 5 Μαΐου: Διαδραστικές συναυλίες γέλιου και χαράς με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Μαζί του οι Μιρέλα Πάχου, Γιώτα Γιάννα, Παναγιώτης Αυγερινός, Αλέξανδρος Ζουγανέλης και η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα. (είσοδος στο μπαρ 15€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Τετάρτη 18 Απριλίου: Το περιοδικό Μετρονόμος παρουσιάζει μία μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον ποιητή Δημήτρη Χριστοδούλου με τίτλο «Όσα τραγούδια σου ΄γραψα». Επιμέλεια προγράμματος ο Θανάσης Συλιβός. (είσοδος σε τραπέζι 12€ με μπύρα ή κρασί, ώρα έναρξης: 21.30)

Τετάρτη 25 Απριλίου: Ο Γιάννης Παλαμίδας ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της γενιάς του, ταυτισμένος σε μεγάλο βαθμό με τη Λένα Πλάτωνος ενώ τα τελευταία χρόνια ο δρόμος του συναντήθηκε και με τον Σταύρο Ξαρχάκο, για μία βραδιά σε ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης. (είσοδος σε τραπέζι 12€ με μπύρα ή κρασί, ώρα έναρξης: 21.30)

Πέμπτη 26 Απριλίου: Η περφόρμερ Pavlina Styl με την αισθαντική φωνή και την πενταμελή ορχήστρα της μας ταξιδεύει στο Παρίσι, το Βερολίνο και την παλιά Αθήνα με αγαπημένα τραγούδια από το μουσικό θέατρο και το καμπαρέ με τζαζ διασκευές και swing ρυθμούς, tango και valse ερμηνεύοντας Brel, Piaf, Weill, Rota, Kander, Σπανό, Κραουνάκη κ.ά. (ώρα έναρξης: 21.30)

Παρασκευή 27 Απριλίου: O Κώστας Λειβαδάς σε ακόμα μία παράσταση - έκπληξη με τα τραγούδια του. Από τα "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα", "Είναι εντάξει μαζί μου", "Πιάσε με", Εγώ σ΄ αγάπησα εδώ", "Για να σε συναντήσω" έως τα πιο πρόσφατα "Η επιμονή σου", "Μετακόμιση τώρα", "Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη" και τα καινούργια τραγούδια των Υπνοβατών! (ώρα έναρξης: 22.30)

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
www.sfiga.gr

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της