Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Rate this item
(1 Vote)

Ο Χρήστος Θηβαίος & Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στο Φεστιβάλ Λουτρακίου 2019 | 28 Ιουλίου

By Published July 24, 2019

Ο Χρήστος Θηβαίος & Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στο Φεστιβάλ Λουτρακίου 2019 την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Ο Χρήστος Θηβαίος, μια από τις ωραιότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με ένα ευρύ φάσμα ερμηνευτικών δυνατοτήτων και σπάνια ευαισθησία, μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία του με την Ορχήστρα Δωματίου του Φεστιβάλ Λουτρακίου, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, συμπράττει φέτος με την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου υπό τη διεύθυνση του Πελοπίδα Μαυρόπουλου, σε μια μοναδική παράσταση με κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής σκηνής, την Κυριακή 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Loutraki Festival 2019.

Μαζί τους στη σκηνή ο Χρήστος Νινιός, που διαγράφει τη δική του αξιόλογη πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού και στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, με μισό αιώνα και πλέον συνεχή παρουσία και μουσική δράση, αποτελεί ένα πολιτιστικό θερμοκήπιο, με διακρινόμενη πολυσήμαντη καλλιτεχνική παρουσία εκτός των ορίων του Δήμου Λουτρακίου.
Από το 1961, έτος ιδρύσεώς της, με διακεκριμένους καθηγητές (μέλη των μεγαλύτερων συμφωνικών ορχηστρών της χώρας) οι οποίοι διδάσκουν όλες τις ειδικότητες των πνευστών και κρουστών μουσικών οργάνων, παράλληλα με τη διδασκαλία θεωρίας και σολφέζ, λειτουργεί ως μουσική σχολή, παρέχοντας έτσι μια ολοκληρωμένη και οργανωμένη κατά τις απαιτήσεις υψηλών προτύπων μουσική παιδεία σε ένα δυναμικό άνω των 200 μελών.

Η Φιλαρμονική με το πλούσιο ρεπερτόριο της που προέρχεται από όλα τα είδη μουσικής, καλύπτει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου και λαμβάνει μέρος σε αντίστοιχες άλλων πόλεων της Ελλάδας, σε γνωστά φεστιβάλ (Αθηνών, Κερκύρας, Καλαμάτας, Λευκάδας κ.τ.λ.) αλλά και στο εξωτερικό (Culture Center και Pickwick Theater, Σικάγο).

Συμπράττει συχνά με σπουδαίους σολίστ της κλασικής μουσικής (Σπύρος Μουρίκης, Χρήστος Καλούδης, Ανίλντα Λιάκου, Ελπινίκη Ζερβού, Νίκος Στεφάνου, Κική Τροχάνη, Λουκία Σπανάκη κ.α.), ενώ στην καθιερωμένη «Βραδιά Πανσελήνου» του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης και όχι μόνο, έχουν συνεργαστεί μαζί της σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Μελίνα Ασλανίδου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.α.
Το 2013 σε συνεργασία με την χορευτική ομάδα Danza Flamenca Grupo η Φιλαρμονική παρουσίασε σε ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα την όπερα Carmen του Georges Bizet στο θέατρο Badminton, παραγωγή που επαναλήφθηκε το 2018, με μεγάλη επιτυχία στο Αλεξάνδρειο Μέγαρο Λουτρακίου.

Από τους πλέον στενούς συνεργάτες της Φιλαρμονικής είναι ο Αλέξης Κωστάλας, που παρουσιάζει πάντα τις παραστάσεις της.
Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου από το 2010 διευθύνει ο διακεκριμένος αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019
1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου | Ώρα 21:30
Εισιτήριο: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο

Σημεία Προπώλησης
Από την Ticket Services - Πανεπιστημίου 39, Αθήνα – Τηλ.: 210 7234567 & ηλεκτρονικά https://www.ticketservices.gr/event/xristos-thivaios-filarmoniki-orxistra-loutrakiou-loutraki/?lang=el
& τα καταστήματα: Beelloo, Χαρτομάνια και Ύφος στο Λουτράκι και το βιβλιοπωλείο Οικονόμου στην Κόρινθο.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της