Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Ο Fantastic Negrito Φεστιβάλ Πηνειού Λάρισα | 20 Ιουνίου

By Published June 01, 2019

FANTASTIC NEGRITO

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ – ΛΑΡΙΣΑ

O Fantastic Negrito,από τους δρόμους του Oakland,έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live την Πέμπτη 20 Ιουνίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πηνειού!

Η Goodheart Productions σε συνεργασία με ένα από τα ομορφότερα φεστιβάλ πόλης στη χώρα, υποδέχεται έναν καλλιτέχνη που έρχεται για να μας κινητοποιήσει σώμα και νου!

Ο Fantastic Negrito είναι μια ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη που μέσα από ατελείωτεςπεριπέτειες, είδε ξαφνικά το αστέρι του να λάμπει όταν κατάφερε να ξεγελάσει το θάνατο και να ακολουθήσει το πηγαίο ταλέντο και τις μουσικές των προγόνων του!

Σχεδόν 15 χρόνια μετά από το συμβόλαιο του ενός εκατομμυρίου με την Interscope, ένα αποτυχημένο ντεμπούτοάλμπουμ, έναν σχεδόν θανάσιμο πυροβολισμό, ένα σχεδόν θανάσιμο ατύχημα, τη γέννηση του γιού του, την «αγροτική ζωή» του, ατελείωτες ώρες ερμηνείας στους δρόμους του Oakland, ο Fantastic Negrito ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες, κυκλοφόρησε 2 άλμπουμ που του χάρισαν 2 συνεχόμενα Grammy για το καλύτερο σύγχρονο Blues Album και πλέον χαρίζει απλόχερα τη μουσική του και τα μηνύματά της περιοδεύοντας ανά τον κόσμο.

Fantastic Negrito in Links
FB Page | YouTube | Spotify | Instagram
fantasticnegrito.com
https://www.festivalpineiou.gr/

Λίγα λόγια για τον Fantastic Negrito.
Ο Fantastic Negrito αποτελεί την ενσάρκωση ενός μουσικού που ξαναγεννήθηκε περνώντας μέσααπό απίστευτεςδοκιμασίες. Στην πραγματικότητα, το όνομα Fantastic Negrito αντιπροσωπεύει την τρίτη του αναγέννηση, επιστρέφοντας, αυτή τη φορά,κυριολεκτικά από το θάνατο. Η αφήγηση αυτού του ανθρώπου είναι εξίσου σημαντική με τον ήχο του, επειδή η αφήγηση είναι ο ήχος. Τραγούδια που γεννήθηκαν από μια μεγάλη σκληρή ζωή και βασίζονται στις ρίζες της μαύρης μουσικής. Slide κιθάρα, τύμπανα, πιάνο. Επίμονος, απελπισμένος, νευρικός.

Ο Fantastic Negrito είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε να «τα καταφέρει», που «τα κατάφερε», που έχασε τα πάντα αλλά που, με κάποιον τρόπο,βρήκε ξανά το δρόμο του. Επιστρέφοντας στη μουσική βιομηχανία το 2014 και παίζοντας στους δρόμους του Oakland, ο Fantastic Negrito κέρδισε τον εναρκτήριο διαγωνισμό NPR Tiny Desk. Το 2016 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ, “The Last Days of Oakland”, το οποίο κέρδισε το βραβείο Grammy 2017 για το Best Contemporary Blues Album. Στην αρχή της χρονιάς κέρδισε το δεύτερο Grammy του, στην ίδια κατηγορία, για το νέο του άλμπουμ, “Please Don’t Be Dead” (2018), που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το μουσικό τύπο.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της