Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Υπόγεια Ρεύματα - Ευρωπαικές Συναυλίες

By Published September 20, 2018

Υπόγεια Ρεύματα

28/9 – Χάγη
29/9 – Βρυξέλλες & Νέα T-shirts

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα!
Οδεύοντας προς τα 25α τους γενέθλια, τα Υπόγεια Ρεύματα ξεκινούν τη φετινή τους χρονιά με νέες εμπειρίες! Το τέλος Σεπτέμβρη θα τους βρει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Χάγη και στις Βρυξέλλες, όπου θα δώσουν δύο μοναδικές συναυλίες στις 28 και 29 του μήνα αντίστοιχα.

Επιπλέον, μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους 7”, σειρά έχουν τα νέα t-shirts που δηλώνουν εμφανώς τη διάθεσή τους για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν τα επόμενα 25 χρόνια! Η εικαστική επιμέλεια έγινε από την Ήρα Σταματοπούλου και η παραγωγή των t-shirts πραγματοποιήθηκε από την Yourspace.

Τα t-shirts είναι διαθέσιμα με παραγγελία είτε από την σελίδα τους στο facebook είτε στο mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και φυσικά σε όλες τις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων.

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Ένα ταξίδι που κρατά τρία χρόνια και μετρά δεκάδες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αυτή η μεγάλη Υπόγεια συνάντηση με τους φίλους της μπάντας και τον φρέσκο ήχο της αποτυπώθηκε σε ένα live ηχογραφημένο βινύλιο που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 από το VinylisBackFestival, εγκαινιάζοντας την σειρά VinylisBackLiveSessions.Πιστό στις πρωτοποριακές παραδόσεις που ακολουθεί σε όλη την πορεία του και θέλοντας να δώσει το χώρο και το χρόνο σε κάθε νέο τραγούδι, το καλοκαίρι του 2018, το συγκρότημα εγκαινίασε μια νέα δισκογραφική περίοδο επιστρέφοντας στα αγαπημένα 45άρια. Τον Ιούλιο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του συλλεκτικό 7” με τα τραγούδια «Κάτι» και «Δεν είναι Αρκετό» που είναι διαθέσιμα και σε ψηφιακή μορφή.
Φυσικά τα Υπόγεια Ρεύματα συνεχίζουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο, τις συναυλίες! Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο (μπάσο, κιθάρα, τύμπανα) παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα.

Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.

*Τα Υπόγεια Ρεύματα δεν είναι απλά ένα συγκρότημα. Είναι μια ομάδα που τα όριά της είναι –φυσιολογικά- δυσδιάκριτα στο κοινό και πολλές φορές ακόμα και στα μέλη της. Συντίθενται και αποσυντίθενται διαρκώς. Είναι ένας ζωντανός και πολυδιάστατος οργανισμός. Η πράξη απέδειξε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το όνομά τους. Άλλοτε λίγο πιο κοντά στην επιφάνεια, κάποτε να κυλούν στους πιο βαθείς υπόγειους ποταμούς που διασχίζουν χωρίς να το αντιληφθούμε τη ζωή μας. Πέρασαν και θα συνεχίσουν να διαβαίνουν από πολλές στροφές, όμως η πορεία τους, στο μεγάλο χάρτη, είναι σταθερή: βαθιά στον πυρήνα της μουσικής, της ποίησης και των συναισθημάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=xjcmUNah4js

https://www.youtube.com/watch?v=RIiE8Wk8aSw

https://www.youtube.com/watch?v=5ZvI5LxNDH8

Υπόγεια links
Youtube
https://www.youtube.com/user/ypogeiareymata

facebook
https://www.facebook.com/pages/Υπόγεια-Ρεύματα-Ypogeia-Revmata-official-page/133861273295868?sk=timeline

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της