Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Φεστιβάλ με άρωμα Ανατολής και συναυλία Sufi

By Published November 04, 2017

Φεστιβάλ με άρωμα Ανατολής και συναυλία Sufi

Απελευθερωθείτε από το stressκαι ελάτε σε επαφή με την εσωτερική σας γαλήνη.

Ένα διήμερο φεστιβάλ, αφιερωμένο στον εαυτό μας και τη διερεύνηση της συνειδητότητάς μας μέσω της μουσικής και τεχνικών διαλογισμού. Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί ένα μοναδικό χορευτικό θέαμα εκτελεσμένο από τους περιστρεφόμενους χορευτές Sufi, μία μοναδική εμπειρία που σπάνια παρουσιάζεται στην Ελλάδα.

Οι πόρτες ανοίγουν με δωρεάν είσοδο την Παρασκευή 10 Νοεμβρίουστις 18.30, όπου η Αννίτα Σταφυλοπάτη καλωσορίζει, παρουσιάζει και μας εισαγάγει στο φεστιβάλ. Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από τις 08.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ θα γίνουν διάφορα δρώμενα που στοχεύουν στην εσωτερική σύνδεση και απελευθερωτική αυτοανακάλυψη.

Την Κυριακή το φεστιβάλ ξεκινά στις 10.00 το πρωί, ενώ στις 19.00 ένα μοναδικό μουσικό και χορευτικό θέαμα εκτελεσμένο από τους περιστρεφόμενους Sufi. Το είδος της συναυλίας θα μπορούσε να θεωρηθεί διαλογιστική μουσική, μία προσέγγιση που βοηθάει το κοινό να επιτύχει τη βαθιά χαλάρωση, την απομάκρυνση κάθε σκέψης και εξωτερικών ερεθισμάτων από τη συνειδητότητά του..

Σε αυτό το ταξίδι της Ενθύμησης θα βιώσουμε την αποκάλυψη των φίλτρων που έχουμε επιβάλλει στον εαυτό μας και αντιπροσωπεύουν τους περιορισμούς της ανθρώπινης προσωπικότητας. Τα φίλτρα αυτά που σταματούν την φυσική ροή της αγάπης και της επίγνωσης. Όπως διανύουμε αυτό το ταξίδι όλα τα αυτοεπιβαλλόμενα όρια του εαυτού μας αρχίζουν να διαλύονται και διευρυνόμαστε προς την αυθεντικότητα της απεριόριστης ύπαρξής μας.

Ο στροβιλισμός ή αλλιώς whirling, που πραγματοποιούν οι χορευτές, συμβολίζει την κυκλική κίνηση των πλανητών γύρω από τον ήλιο, μέσω της οποίας το άτομο απελευθερώνεται από τις σκέψεις του, τις προσωπικές του επιθυμίες και το Εγώ του, μένοντας αποκλειστικά προσηλωμένος στο θείο.

Ο συνδυασμός τεχνικών διαλογισμού, χορού και διαλογιστικής μουσικής αποτελεί μία ανεκτίμητη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ένα θέαμα που απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι από την μαγεία της Ανατολής που χάνεται στα βάθη των αιώνων και της ανθρώπινης ιστορίας.Η εκδήλωση «Φεστιβάλ Διαλογισμού με άρωμα Ανατολής» λαμβάνει χώρα στην Αίθουσα Ιωνίας του Δημαρχείου Βούλας, Αττικής.

Τα workshops του φεστιβάλ συντονίζουν οι ακόλουθοι θεραπευτές:Prem Alok Dimas (George Dimas), Sundaram Dimitrios Psychas, Satyam Kaifi Ηρακλής, Koray Arham Mincinozlu, Deva Ashik Philippos Stamatopoulos ενώ το μουσικό συγκρότημα απαρτίζουν οι ακόλουθοι καλλιτέχνες:Marlia Tompazou (Vocals), Nashwan Farok (Ney, Vocals), Saeed Rezazadeh (Persian Setar, Vocals), Sundaram Demetrios Psychas (Fretless electricbass, atmos pheres) και Philippos Ashik Stamatopoulos (Percussion)

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, καθώς και όλα τα τελευταία νέα του φεστιβάλ, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/404637109954464

Με μια ματιά:
Φεστιβάλ Διαλογισμού με άρωμα Ανατολής| Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Νοεμβρίου και Κυριακή 12 Νοεμβρίου | Εισιτήρια στο ακόλουθο link http://bit.ly/2z7Ipj7| Αίθουσα Ιωνίας του Δημαρχείου Βούλας (Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 113, Βούλα) | Διοργάνωση: www.prevent-bnt.gr| Επικοινωνία και προώθηση: www.ActionEsti.gr

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της