Πληροφορίες σταθμού 6937036523 - viber 6983446016 και email [email protected]

Rate this item
(1 Vote)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ «LIVE IS BACK – LIVE SESSIONS Vol. 1 – Υπόγεια Ρεύματα» Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

By Published October 03, 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ «LIVE IS BACK – LIVE SESSIONS Vol. 1 – Υπόγεια Ρεύματα»

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου @ Vinyl Is Back στο Μουσείο Αυτοκινήτου
Στις 8 μ.μ.Το πρώτο βινύλιο της σειράς Vinyl is Back Live Sessions είναι γεγονός ! 

Το 11ο Vinyl is Back σημαδεύεται από την έναρξη των Vinyl is Back Live Sessions που φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία! Τα βινύλια αυτής της συλλεκτικής σειράς είναι παραγωγής του ίδιου του Vinyl is Back και περιέχουν τη ζωντανή ηχογράφηση μίας συναυλίας που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. 

Η συναυλία είναι διάρκειας «ενός δίσκου» και οι παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live (μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό). Εγκαινιάζουμε την τολμηρή αυτή ιδέα με το σχήμα που μας την ενέπνευσε, τα Υπόγεια Ρεύματα! Το συλλεκτικό βινύλιο «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1» (500 αριθμημένα κομμάτια) περιέχει γνωστά αγαπημένα (Μικρές χαμένες μέρες, Πολύμνια, Μ' αρέσει να μην λέω πολλά, Πολιτεύεσαι κ.α.) αλλά και πρωτοηχογραφημένα (Ξένος, Which Side Are You On?, Ξανά) τραγούδια.

Πληροφορίες για το δίσκο
Ηχογραφήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Μουσείο Αυτοκινήτου, στη διάρκεια του 10ου Vinyl Is Back από την AudioSl. Η επεξεργασία του δίσκου έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweet Spot Studio και η εκτύπωση από την Giraffe Pressings. Το artwork είναι του Βασίλη Παπαδάτου.

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε δυο versions: μαύρο βινύλιο και διαφανές βινύλιο!
Ο δίσκος θα διατεθεί αποκλειστικά στο 3ήμερο 6-8 Οκτωβρίου στη διάρκεια του 11ου Vinyl is Back και γενικότερα μόνο στις εκδηλώσεις του Vinyl is Back. Η τιμή του είναι 15 ευρώ ειδικά για την πρώτη αυτή κυκλοφορία της σειράς «Vinyl is Back Live Sessions». Η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 ευρώ στις επόμενες κυκλοφορίες της σειράς.
Το «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1» θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στην πρεμιέρα του 3ημέρου την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.

Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν οι Δημήτρης Αντωνάκος (διοργανωτής του Φεστιβάλ), Νίκος Γιούσεφ (επιμελητής της σειράς), Θοδωρής Μανίκας (μουσικός και παραγωγός δίσκων), Γιάννης Χριστοδουλάτος (Sound Engineer).
Θα ακολουθήσει ακρόαση του βινυλίου.

*Για παραγγελίες του δίσκου με αντικαταβολή επικοινωνήστε με το Vinyl is Back στα τηλέφωνα : 210-9408717 και 211 – 80089559.
Προσοχή: η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό των 3 αντιτύπων.

Info:
Παρουσίαση και ακρόαση δίσκου «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1 – Υπόγεια Ρεύματα)
Πότε : Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.
Που : Μουσείο Αυτοκινήτου (Hellenic Motor Museum, Γ Σεπτεμβρίου 74-78 και Ιουλιανού, 4ος όροφος, πλησίον πλ. Βικτωρίας)

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της