Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Rate this item
(1 Vote)

Vinyl is Back

By Published October 01, 2017

Η 11η Γιορτή του Βινυλίου και της Μουσικής έρχεται και φέρνει τη σειρά βινυλίων Vinyl is Back Live Sessions!

6, 7, 8 Οκτωβρίου 2017 στο «Μουσείο Αυτοκινήτου»
Vinyl is Back - Το Μεγάλο Ραντεβού του Βινυλίου!

Το Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση - θεσμός για το βινύλιο, βάζει χρώμα και δίνει ρυθμό στη ζωή μας με ένα τριήμερο γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις την Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο!

Το 11ο Vinyl is Back σημαδεύεται από την έναρξη των Vinyl is Back Live Sessions που φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία! Τα βινύλια αυτής της συλλεκτικής σειράς είναι παραγωγής του ίδιου του Vinyl is Back και περιέχουν τη ζωντανή ηχογράφηση μίας συναυλίας που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Η συναυλία είναι διάρκειας «ενός δίσκου» και οι παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live (μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό).

Εγκαινιάζουμε την τολμηρή αυτή ιδέα με το σχήμα που μας την ενέπνευσε, τα Υπόγεια Ρεύματα! Το συλλεκτικό βινύλιο «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1» (500 αριθμημένα κομμάτια) περιέχει γνωστά αγαπημένα (Μικρές χαμένες μέρες, Πολύμνια, Μ' αρέσει να μην λέω πολλά, Πολιτεύεσαι κ.α.) αλλά και πρωτοηχογραφημένα (Ξένος, Which Side Are You On?, Ξανά) τραγούδια. Ηχογραφήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Μουσείο Αυτοκινήτου, στη διάρκεια του 10ου Vinyl Is Back και θα διατεθεί αποκλειστικά στις εκδηλώσεις του Vinyl is Back. Το «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1» θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στην πρεμιέρα του 3ημέρου την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στην οποία θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν οι Δημήτρης Αντωνάκος (διοργανωτής του Φεστιβάλ), Νίκος Γιούσεφ (επιμελητής της σειράς) και γνωστοί άνθρωποι της μουσικής. Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.

Όπως πάντα στο μεγάλο ραντεβού του βινυλίου και της μουσικής θα συναντήσετε τα σημαντικότερα συγκροτήματα, τους καλύτερους djs, τα καινούργια πικάπ. ενώ σας περιμένουν ακόμα κληρώσεις και δώρα, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις, συμμετοχές γνωστών δισκάδικων, ανεξάρτητων εταιρειών και ιδιωτών, χειροτεχνίες που συναντούν την κουλτούρα της μουσικής και πολύς χορός, σε μια εκδήλωση με πολύ μεράκι όπως πάντα είναι το

11ο Vinyl is Back!
Το Vinyl is Back έκανε μόδα στην Ελλάδα τους δίσκους, όπως τους αποκαλούσαμε τη χρυσή εποχή της μουσικής, και υπόσχεται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μέχρι την ολική επανάκαμψη του βινυλίου!

Παράλληλες εκδηλώσεις
Το Δισκοπωλείο!

Σημείο αναφοράς στην επίσκεψη των vinyl maniacs είναι το ‘’Δισκοπωλείο’’, ένα ειδικά διαμορφωμένο δισκάδικο σε ρεαλιστικό μέγεθος, όπου όλοι θέλουν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία! Καινούργια συλλεκτικά posters, νέες κυκλοφορίες βινυλίων και ένας συλλεκτικός δίσκος – έκπληξη σε διάθεση, σύγχρονα vintage πικαπάκια διαθέσιμα προς ακρόαση δίσκων και αναμνηστικά από το Vinyl is Back!

Hit the Music!

Το παιχνίδι που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ! Σημάδεψε σωστά, μάζεψε πόντους και κέρδισε υπέροχα μουσικά δώρα! Στο χώρο του Δισκοπωλείου.

Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο
Στον «Πρίγκιπα της Ροκ» θα είναι αφιερωμένο το 11ο Vinyl is Back! Με αφορμή την κυκλοφορία σε βινύλιο της τελευταίας ηχογραφημένης συναυλίας του Παύλου Σιδηρόπουλου στο «An Club», το Vinyl is Back δίνει βήμα σ' ένα νέο αξιόλογο τραγουδοποιό, τον Στάθη Ντόβα, που θα τραγουδήσει Παύλο Σιδηρόπουλο και κάποια δικά του τραγούδια από το νέο δίσκο του "Νέα Γένια", σε βινύλιο, σε πρώτη παρουσίαση.

*Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 3 μ.μ. – 4 μ.μ.
Penny Dreadful Live !
Το συγκρότημα για απαιτητικούς μουσικόφιλους, σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2010. Με επιρροές από την αυστραλέζικη και αμερικανική ανεξάρτητη σκηνή, άλλοτε με ηλεκτρισμό και άγριο ήχο, άλλοτε με σκοτεινό και ονειρικό ήχο, υπόσχονται μια live εμπειρία! Οι Penny Dreadful παρουσιάζουν ζωντανά το δεύτερο δίσκο τους «Pilgrimage» και υπογράφουν τα βινύλια τους στο Vinyl is Back!


*Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2 μ.μ. – 3 μ.μ.
Coyote's Arrow Live!
Σχηματίστηκαν τον χειμώνα του 2014 από ενεργά μέλη της αθηναϊκής ροκ σκηνής. Οι ρίζες τους βρίσκονται στους Deus Ex Machina (Δ. Μάνθος, Stavros X), ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της χώρας με ανεξίτηλο στίγμα. Η "καλολαδωμένη μηχανή" τους θα... σπινάρει στο stage όπου θα παρουσιάσουν και θα υπογράψουν τον πρώτο δίσκο τους "Desert" !

 

*Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 5 μ.μ. – 6 μ.μ.
Συλλεκτικό Live!
Οι θρύλοι του gothic-rock στην Ελλάδα, The Illusion Fades, σε μια συλλεκτική συναυλία, με τις καλύτερες στιγμές της πορείας περίπου τριών δεκαετιών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σχηματίστηκαν το 1990 στην Αθήνα από τον τραγουδιστή – κιθαρίστα Γιώργο Δέδε. Έχουν κυκλοφορήσει 6 δίσκους, ένα single και πρόσφατα την επίσημη συλλογή τους «The Essential Collection».

*Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 6 μ.μ. – 7 μ.μ.
D.J.s Sets
Οι καλύτεροι d.j.s στο δικό τους stage επιλέγουν τους αγαπημένους δίσκους τους και δημιουργούν ο καθένας τη δική του προσωπική ατμόσφαιρα στο Vinyl is Back παίζοντας μόνο βινύλια ! Θα παίξουν :
Ανδρέας Ρόζος Παρασκευή 6/10 5 μ.μ. – 6.30 μ.μ.
Εύα Ζευγούλα Παρασκευή 6/10 6.30 μ.μ. – 8 μ.μ.
Μιχάλης Λημνιός Σάββατο 7/10 11 π.μ. – 12 μ.μ.
Ιλάν Σολομών (producer 24.7 radio station) Σάββατο 7/10 12 μ.μ. – 1.30 μ.μ.
Άκης Λαδικός Σάββατο 7/10 1.30 μ.μ. – 3 μ.μ.
Γιάννης Παναγόπουλος Σάββατο 7/10 4 μ.μ. – 6 μ.μ.
Σπύρος Ξυπολόπουλος (aka D.j. Ksipo -resident Discotheque 33 Στροφές) Σάββατο 7 μ.μ. – 9 μ.μ.
Νικόλας Χατζηγιάννης (aka Nick The Stripper) Κυριακή 8/10 11 π.μ. – 12.30 μ.μ.
Πέτρος Αδάμ Κυριακή 8/10 12.30 μ.μ. – 2 μ.μ.
Μαριάντζελα Σαλίχου (Athens Lindy Hop) Κυριακή 8/10 3 μ.μ. – 4 μ.μ.
Ανδρέας Άξιος (aka The Wanderer) Κυριακή 8/10 μ.μ. 4 μ.μ. – 5 μ.μ.
Τζέην Σαμπανίκου (resident Buy Or Die The Bar) Κυριακή 8/10 6 μ.μ. – 7.30 μ.μ.
Σάββας Συνοδινός (SouthernRock.gr) Κυριακή 8/10 μ.μ. 7.30 μ.μ. – 9 μ.μ.

11 Λόγοι για να πας στο Vinyl Is Back
1. Αν θέλεις να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα και να διαλέξεις τους δίσκους που θα σου φτιάξουν την μέρα σου μόλις τους βάλεις στο πικάπ.

2. Αν δεν έχεις πικάπ σε χρήση και θέλεις να αποκτήσεις ένα καινούργιο ή να μάθεις πού θα επιδιορθώσεις αυτό που έχεις στο ντουλάπι!

3. Αν δεν έχεις δίσκους βινυλίου (ή/ και πικάπ) μπορείς ν’ αγοράσεις δίσκους που σου αρέσει το εξώφυλλό τους . Πολλοί δίσκοι έχουν αποτυπώσει έργα τέχνης στο εξώφυλλο.

4. Να ανακαλύψεις διαμάντια της μουσικής σε προσιτές τιμές και να αισθανθείς χαρούμενος και τυχερός που τα βρήκες, αλλά και να δεις τη χαρά που κάνουν άλλοι όταν βρίσκουν τον δίσκο που ψάχνουν χρόνια.

5. Ν’ ακούσεις κουβέντες που ανταλλάσουν vinyl maniacs που μπορεί να διαφωνήσουν και να φτάσουν στα άκρα για το αν είναι καλός ή όχι ένας δίσκος!

6. Να δεις περίεργους τύπους με (ατελείωτες) λίστες στα χέρια που ψάχνουν αγωνιωδώς να βρουν τους δίσκους που τους λείπουν!

7. Να δεις τις κουλτούρες και τις αντικουλτούρες της μουσικής που ζουν στην Αθήνα συγκεντρωμένες σε έναν χώρο.

8. Να φωτογραφηθείς με αγαπημένα πρόσωπα δίπλα στα βινύλια, στα vintage αυτοκίνητα, στο ‘’Δισκοπωλείο’’ και στο μπαλκόνι σε στιγμές χαλάρωσης με θέα την Αθήνα!

9. Να δεις δωρεάν live από μπάντες που παίζουν καλύτερο ροκ (και όχι μόνο), από αυτό που θα περίμενες ν’ ακούσεις, αλλά και ν’ ακούσεις μουσική διαλεγμένη από D.J.s που ξέρουν καλά τα μυστικά των decks.

10. Να δεις ξαφνικά μπροστά σου παλιούς φίλους και συμμαθητές από την εποχή της πενταήμερης στο Λύκειο και να μην το πιστεύεις. Να πιεις μπύρες μαζί τους ή καφέ, να βγάλετε φωτογραφίες, ν’ αλλάξετε τηλέφωνα, να δώσετε υποσχέσεις «να μην χαθούμε»- αλλά τελικά να χαθείτε και να ξανασυναντηθείτε στο επόμενο Vinyl is Back!

11. Να ανακαλύψετε ένα καινούργιο όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας ή να το ξανά επισκεφτείτε γιατί, ας μη το κρύβουμε, το Vinyl is Back έχει γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια!

Ποιοι συμμετέχουν στο «Vinyl is Back»
• Καταστήματα πώλησης δίσκων,
• Ιδιώτες/ Συλλέκτες δίσκων,
• Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε βινύλιο,
• Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ),
• Αξεσουάρ για βινύλια,
• Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου,
• Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ,
• Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα,
• Μουσικές Αφίσες, Μουσικά T-shirts & Μπλούζες,
• Μουσικά Βιβλία,
• Handmade Express Bazaar,
• Πωλητές Μουσικών Οργάνων (εταιρείες/ ιδιώτες).

Πληροφορίες για το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε από την Οικογένεια Χαραγκιώνη το 1977 με σκοπό τη διάδοση της αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Η συλλογή, που ξεπερνάει σήμερα τα 300 αυτοκίνητα (από το ...300 π.Χ. μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90!) είναι εναλλασσόμενη και περιλαμβάνει μοντέλα οίκων παγκόσμιας σήμερα αναγνώρισης αλλά και αυτών που δεν δραστηριοποιούνται πλέον.
Info:
Χώρος : Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου: Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35
(4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια»
Είσοδος : Ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας :
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου : 5 μ.μ. - 9 μ.μ.
Σάββατο 7 Οκτωβρίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 8 Οκτωβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Πάρκινγκ : διαθέσιμο (3 ευρώ ημερησίως)
www.vinylisback.gr

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 11ο «VINYL IS BACK» ! Be there!

11Ο VINYL IS BACK – ΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση - θεσμός για το βινύλιο, βάζει χρώμα και δίνει ρυθμό στη ζωή μας με ένα τριήμερο γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις την Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» (γ Σεπτεμβρίου 74-74 και Ιουλιανού) με ελεύθερη είσοδο!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

D.J. SET DJ – Ανδρέας Ρόζος 5 μ.μ. – 6.30 μ.μ.
D.J. SET Εύα Ζευγούλα 6.30 μ.μ. - 8 μ.μ.
Παρουσίαση δίσκου : Υπόγεια Ρεύματα 8 μ.μ. – 9 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
D.J. SET Μιχάλης Λημνιός 11 π.μ. – 12 μ.μ.
D.J. SEΤ Ιλάν Σολομών (producer 24.7 radio station) 12 μ.μ. – 1.30 μ.μ.
D.J. SET Άκης Λαδικός 1.30 μ.μ. – 3 μ.μ.
LIVE: ΣΤΑΘΗΣ ΝΤΟΒΑΣ sings Pavlos 3 μ.μ. – 4 μ.μ.
D.J. SET Γιάννης Παναγόπουλος 4 μ.μ – 6μ.μ.
LIVE: ILLUSION FADES 6 μ.μ. - 7 μ.μ.
D.J. SET Σπύρος Ξυπολόπουλος (aka D.j. Ksipo –resident Discotheque 33 Στροφές)
7 μ.μ. - 9 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
D.J. SET Νικόλας Χατζηγιάννης (aka Nick The Stripper) 11 π.μ. – 12.30 μ.μ.
D.J SET Πέτρος Αδάμ 12.30 μ.μ. – 2 μ.μ.
LIVE: PENNY DREADFUL 2 μ.μ. – 3 μ.μ.
D.J. SET Μαριάντζελα Σαλίχου (Athens Lindy Hop) 3 μ.μ. – 4 μ.μ.
D.J. SET Ανδρέας Άξιος (aka The Wanderer) 4 μ.μ – 5 μ.μ.
LIVE: COYOTE’S ARROW 5 μ.μ. – 6 μ.μ.
D.J SET Τζέην Σαμπανίκου (resident Buy Or Die The Bar) 6 μ.μ. – 7.30 μ.μ.
D.J. SET Σάββας Συνοδινός 7.30 μ.μ. – 9 μ.μ.

 

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της