Πληροφορίες σταθμού 6937036523 - viber 6983446016 και email [email protected]

Rate this item
(1 Vote)

Γιώργος Ανδρέου - Γιώργος Καζαντζής στην Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής 6/9

By Published August 31, 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ & ΠΟΙΗΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ
Ερμηνεύει η ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
Κήπος Βιβλιοθήκης
Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου
Αγία Παρασκευή
Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δύο από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους συνθέτες και δημιουργούς, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Καζαντζής, συναντιούνται για τις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές τους συναυλίες ανά την Ελλάδα και κάνουν μια στάση στις εκδηλώσεις ΜΟΥΣΙΚΗ & ΠΟΙΗΣΗ που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής, στον Κήπο του Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Οι μουσικές τους συνθέσεις έχουν "ντύσει" κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και έχουν αποτελέσει ρεπερτόριο συναυλιών πολλών ορχηστρών. Πολυσύνθετοι και με πολλά ενδιαφέροντα και οι δυο τους, έχουν διευθύνει φεστιβάλπολιτισμού, έχουν επιμεληθεί εκδοτικά labels της δισκογραφίας, έχουν συμμετάσχει σε δράσεις κοινωφελείς και εθελοντικές καθώς και σε συνέργειες γύρω από την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι. 

Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αποφάσισαν να ξαναβρεθούν μαζί στην σκηνή, παρουσιάζοντας καινούργια και κλασικά δείγματα της συνθετικής τους δουλειάς και δημιουργούν καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες τόσο με το άρωμα των συνθέσεών τους, όσο και με σημαντικά ποιητικά κείμενα τα οποία έχουν μελοποιήσει.
Ερμηνεύει η Κορίνα Λεγάκη, μια σημαντική ερμηνεύτρια της νεότερης γενιάς, με πολλές ποιοτικές μουσικές συμμετοχές και συνέργειες και με αξιόλογη πολυσυλλεκτική δισκογραφία. Πολύγλωσση και πολυσύνθετη, έχει επίσης ερμηνεύσει και ηχογραφήσει τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου και του κινηματογράφου.

Μια ιδιαίτερη παρουσία θα κοσμήσει αυτή την παράσταση. Η διακεκριμένη ποιήτρια Κική Δημουλά θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί από την Δημοτική Βιβλιοθήκη, ενώ θα έχουμε και τη χαρά να ακούσουμε μέρος από τη ‘Μικρή Σουίτα’, το έργο του Γιώργου Καζαντζή με ορχηστρική μουσική και απαγγελία από την Κική Δημουλά, αλλά και ένα ανέκδοτο μελοποιημένο τραγούδι του Γιώργου Ανδρέου.
Μια πραγματική βραδιά Μουσικής και Λόγου!
Σας περιμένουμε!

Κήπος Βιβλιοθήκης Αλέκου Κοντόπουλου | Αγία Παρασκευή
Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη.

Διοργάνωση: Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής | Μουσείο Α. Κοντόπουλου

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της