Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(0 votes)

Συνέντευξη Τύπου 450 Δημιουργών και Κληρονόμων 24/4

By Published April 21, 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ -ΕΚΔΗΛΩΣΗ της κίνησης 450+ Δημιουργοί

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ώρα 13.00

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ Συνάδελφοι δημιουργοί και κληρονόμοι πνευματικών δικαιωμάτων, που υπογράψατε την επιστολή της Πρωτοβουλίας 450+, η οποία εισακούσθηκε από τον πρωθυπουργό. Η παρουσία σας είναι εξαιρετικά απαραίτητη στην πρώτη μας Εκδήλωση - Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 1μμ στο Passeport - Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος).

Το νομοσχέδιο για τα Πνευματικά Δικαιώματα, που θα κρίνει το μέλλον όλων μας, πρόκειται να έρθει άμεσα στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση. Οφείλουμε λοιπόν να έχουμε ένα μεγάλο, ανεξάρτητο φορέα που να εκπροσωπεί όλα τα είδη, όλες τις γενιές και όλα τα μεγέθη ρεπερτορίων. Έτσι θα μπορούμε ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ να απαιτήσουμε:

1.Ένα νομοσχέδιο που θα υπηρετεί ξεκάθαρα τα συμφέροντά μας.

2. Να συμμετέχουμε δίκαια στον έλεγχο και στον κανονισμό διανομής της ΑΕΠΙ, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας διαφανείς και δίκαιες διανομές καθώς και να έχουμε τον έλεγχο των δικαιωμάτων μας στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο του 21ου αιώνα.

3. Να διεκδικηθούν οι αναγνωρισμένες ως σήμερα και μελλοντικές οφειλές των ιδιοκτητών της ΑΕΠΙ προς εμάς.
Παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, στις οποίες έχετε συμβάλει όλοι και όλες, σπεύδοντας με συγκινητικό τρόπο να συνυπογράψετε και να διαδώσετε το μήνυμά μας προς την πολιτεία, το προς ψήφιση Σ/Ν δεν ξεκαθαρίζει τη στάση του στο βασικό μας αίτημα: Να μην αναγκαστούμε να συνδιοικήσουμε με τους μετόχους που ελέγχονται για κακουργήματα και οι οποίοι κακοδιαχειρίστηκαν την περιουσία μας επί μακρόν, με τρόπο που προκάλεσε τεράστια ζημία και διέλυσε την μεταξύ μας εμπιστοσύνη.

Είναι εξαιρετικά ΕΠΕΙΓΟΝ να διεκδικήσουμε με την παρουσία μας τα δίκαια αιτήματά μας τη Δευτέρα, σε μια μεγάλη εκδήλωση στην οποία έχουν προσκληθεί ΜΜΕ από την Ελλάδα καθώς και ξένοι ανταποκριτές.

Υπενθυμίζουμε πως το αίτημά μας έχουν συνυπογράψει οι ξένοι συνάδελφοι μας μέσω των ενώσεών τους.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΜΙΑ από αυτή τη σημαντική συνάντηση. Όλες οι φωνές είναι εξίσου σημαντικές για την επίτευξη του τελικού μας στόχου.

Η Πολιτεία πρέπει να λάβει το ηχηρό μήνυμά μας, πως σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε να μην εισακουστεί η φωνή μας πως σε καμία περίπτωση δεν θα συναινέσουμε στη συγκάλυψη του σκανδάλου της ιδιότυπης ασυλίας μιας οικογένειας, που εκμεταλλεύεται 80 χρόνια τώρα τον μόχθο μας με τρόπο απαράδεκτο σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/4 στη 13.00 Όλοι μαζί, με μια φωνή, για όλες τις μορφές έκφρασης, για όλες τις γενιές για όλα τα ρεπερτόρια, για το ΤΡΑΓΟΥΔΙ μας.
Δωρεάν είσοδος

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της