Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Γιώργος Μπίλιος – Άνωση

By Published July 12, 2019

Γιώργος Μπίλιος - Άνωση (digital single)

Μουσική – Επιμέλεια ενορχήστρωσης: Σωτήρης Καστάνης
Στίχοι: Ουρανία Πατέλλη

Ο Γιώργος Μπίλιος επιστρέφει με ένα νέο, φωτεινό και αισιόδοξο single, με τίτλο "Άνωση". Άνωση είναι η δύναμη που εξουδετερώνει το βάρος σε ένα σώμα που βυθίζεται στη θάλασσα, ή σε άλλο υγρό στοιχείο. Η θάλασσα που λειτουργεί ως καταφύγιο σκέψεων και αναμνήσεων, αλλά και ως πηγή ενέργειας και αναζωογόνησης, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σε αυτό το up tempo δροσερό τραγούδι. Τη μουσική υπογράφει ο Σωτήρης Καστάνης και τους στίχους η Ουρανία Πατέλλη. Ο Γιώργος Μπίλιος μάς προσκαλεί σε ένα ξέγνοιαστο καλοκαιρινό ταξίδι... Αφεθείτε και καλή ακρόαση!

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Ammos Music Μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις μεγάλες διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες όπως: iTunes/Apple Music, Amazon, Spotify, Google Play, Deezer κ.λ.π.
Επίσης μπορείτε να το ακούσετε και να δείτε το μουσικό του βίντεο

Γιώργος Μπίλιος - Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό στο International Marketing στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στη μουσική, παράλληλα με τη διαφήμιση στην οποία εργάζεται από το 1999. Μαρία Φαραντούρη, Μελίνα Τανάγρη, Θεοδοσία Τσάτσου, Άντα Λιβιτσάνου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ανοιχτή Θάλασσα, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Γιώργος Καραμίχος, Gravitysays_i, Ραλλία Χρηστίδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Tolis Fasois, George Gaudy, Βαγγέλης Βαζαίος είναι μερικοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος, με τίτλο «Διακόπτης» κυκλοφόρησε πριν περίπου ένα χρόνο από το Ogdoo Music. Είναι ο εμπνευστής και κύριος εκφραστής του αφιερώματος στον David Bowie, με την Heroes tribute band με σημαντικά live στο Gazarte, το Romantso αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής. Παράλληλα είναι ο τραγουδιστής του αγγλόφωνου σχήματος Amnesia Pills, με τους οποίους έχουν ήδη κυκλοφορήσει 3 singles από την Feelgood Records, συμμετέχοντας και στο Rockwave Festival το 2017 μαζί με τον Sivert Hoyem & τους Placebo.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Αθηνά Δρακοπούλου

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της