Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι «40 εβδομάδες» του Ορέστη Ντάντου

By Published July 01, 2019

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του δίσκου «Προσάναμμα» που εντυπωσίασε εξίσου το κοινό

και τον δημοσιογραφικό κόσμο, ο Ορέστης Ντάντος επιστρέφει με το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «40 Εβδομάδες», μία τρυφερή μπαλάντα για φωνή και πιάνο.

Το «40 εβδομάδες» (μέσος χρόνος κύησης) αποτελεί έναν ανοιχτό διάλογο ανάμεσα στην νιότη και την ωριμότητα, ένα τραγούδι - φυλαχτό για τη ζωή που δημιουργείται. Ένα τραγούδι για τους φόβους και τις προσδοκίες που τη συνοδεύουν. Κάτι σαν μια πρώτη εξομολόγηση του μελλοντικού γονιού στο αγέννητο, ακόμα, παιδί του.

Λίγα λόγια για τον Ορέστη Ντάντο…
Ο Ορέστης Ντάντος εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα το 2008, με το «Θα πάω όταν γουστάρω» ένα τραγούδι γεμάτο νεανικό αυθορμητισμό και δύναμη, που αποτέλεσε ύμνο για την γενιά που τότε έμοιαζε να χάνει τα πάντα.
Αφού μοιράστηκε από χέρι σε χέρι κατάφερε να γίνει αγαπημένη επιλογή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως ο Μελωδία και ο Freedom. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από την επιτυχία του τραγουδιού στο διαδίκτυο αλλά και οι εμφανίσεις του στις σκηνές της Αθήνας τον ξεχώρισαν αμέσως.

Στο τέλος του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ «Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς» σε παραγωγή Γιώργου Ανδρέου. Ένα άλμπουμ αρκετά προσωπικό, αλλά ιδιαίτερα επίκαιρο, με σύγχρονο ήχο που ξέφευγε από τα συνήθη κλισέ των άλμπουμ της εποχής.
Ακολουθούν οι δίσκοι «Τελευταία Ανατολή» (2012) και «Θα το ‘κανα ξανά» (2015) με το τραγούδι «Ανοιχτά» να κερδίζει στο διαγωνισμό του “Jumping Fish” και τον «Κόκκινο Στρατό» να παραμένει ένα από τα πιο συζητημένα τραγούδια του, μέχρι σήμερα.

Η πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Προσάναμμα» αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τα εσωστρεφή και νεανικά του στοιχεία όσο και για την ποιητικότητα του λόγου και τους χειμαρρώδεις στίχους του. Αιχμή του δίσκου αποτελεί το τραγούδι «Μια κι έξω» που βρήκε γρήγορα μια θέση στις καρδιές των ακροατών και των ραδιοφωνικών παραγωγών.

Η ματιά του Ορέστη Ντάντου παραμένει ιδιαίτερη, δίνει σημασία στις κρυμμένες αλλά σημαντικές λεπτομέρειες του κόσμου και των σχέσεων. Άλλοτε οργισμένη κι άλλοτε γλυκιά και τρυφερή παραμένει πάντα περήφανη και πιστή στην αλήθεια της.

Ακολουθήστε τον Ορέστη Ντάντο στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/NtantosOrestis/
Instagram: https://www.instagram.com/orestis_ntantos/?hl=el
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCz6Z7YMGmlH8OHxJUs6jaXA

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της