Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

«ROSE OF EDEN» το νέο τραγούδι της Μαργαρίτα Τσουκαρέλα

By Published May 16, 2019

ROSE OF EDEN το νέο τραγούδι της MARGARITA TSOUKARELAS (Μαργαρίτα Τσουκαρέλα)

Με το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο ROSE OF EDEN θέλει να μας ταξιδέψει η λαρισαία τραγουδίστρια - δημιουργός Μαργαρίτα Τσουκαρέλα (Μargarita Tsoukarelas) με τις συνθέσεις, τους στίχους και τις ερμηνείες της σε μέρη πρωτόγνωρα και ονειρικά.


Ένα τριαντάφυλλο του παραδείσου με το οποίο η Μαργαρίτα θέλει μέσω των μεταφορών στους στίχους της να αντικατοπτρίσει την πραγματική έννοια της αγάπης έτσι όπως τη φαντάζεται η ίδια και όπως θα πρέπε κατά τη γνώμη της να είναι.

Με το τριαντάφυλλο συμβολίζεται η αγάπη που, ενώ είναι ότι πιο όμορφο, αθώο και εύθραυστο, έχει και τα αγκάθια τα οποία συμβολίζουν τις δύσκολες στιγμές και τον πόνο που κατά τη γνώμη της θα πρέπει να ξεπερνιούνται...Πόνος μιας απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, πόνος του χωρισμού, της προδοσίας, της απογοήτευσης...

"Η αγάπη είναι όπως ένα λουλούδι που θα πρέπει να το φροντίζουμε.. Ένα λουλούδι βγαλμένο από τον κήπο του παραδείσου, των ονείρων μας... Αυτό το τριαντάφυλλο υπάρχει στις μέρες μας δυστυχώς κρυμμένο βαθιά μέσα στην καρδιά μας... αυτό που χρειάζεται και θα έπρεπε είναι να το ανακαλύψει και να το αφυπνίσει ο καθένας μας. Έτσι ο κόσμος να γίνει πιο όμορφος και πιο δίκαιος... Γιατί η αγάπη είναι, με όλη την έννοια της σημασίας της, ο λόγος ύπαρξης μας. Γιατί χωρίς αυτή είμαστε ένα τίποτε... Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η αγάπη προς ένα παιδί, η αγάπη για έναν σύντροφο, η αγάπη για τα ζώα, τη φύση.. Γιατί μόνο εκείνη στο τέλος θα νικήσει το κακό... "

Το ROSE OF EDEN είναι το πρώτο μέρος του καινούργιου αγγλόφωνου album της Μargarita Tsoukarelas με τίτλο Scarlet Dreams, το οποίο αναμένουμε να κυκλοφορήσει. Το άλμπουμ έχει αυτοβιογραφικό χαρακτήρα και σκοπός του είναι να παρουσιάσει την λύτρωση της ψυχής με έναν σύγχρονο τρόπο, ενώ μας ταξιδεύει στον χρόνο.

Το κάθε κομμάτι (Rose Of Eden, World of U, Da Da-Stars, Promises, Forbidden Love, Scarlet Dreams) συντίθεται από ποικίλα μουσικά στοιχεία (retro, pop, electro, jazz, swing, funk, film music), έχοντας όμως πάντα μια σουρεαλιστική - retro νότα, η οποία τους προσδίδει έναν κινηματογράφο χαρακτήρα.

Πάρτε μια γεύση από το „Rose of Eden“ το πρώτο μέρος του άλμπουμ :

Διαθέσιμο τώρα σε: Itunes, Spotify, YouTube, Amazon, Deezer :
https://www.youtube.com/watch?v=UADfUjlL6dM

https://itunes.apple.com/us/album/rose-of-eden-single/1463251435

https://open.spotify.com/album/7Mim1tcG6O18UJJ2hQK7BK

https://www.amazon.com/dp/B07RPDFR3H/ref=sr_1_1?keywords=Margarita+Tsoukarelas&qid=1557584162&s=dmusic&search-type=ss&sr=1-1-catcor

https://www.deezer.com/sr/album/96585982

Music & Lirycs by Margarita Tsoukarelas (Μαργαρίτα Τσουκαρέλα)
Arrangements: Thomas Papoulakos
Production: Thomas Papoulakos, Margarita Tsoukarelas
Mix-Mastering & Vocal Recording by DARK FADER Studio
Graphics: Alexandros Troulitakis
Photos by George Cassapides
Make up & Hair by Sofia & Eleni Barbagiorgi
©Copyright 2019 Margarita Tsoukarelas All Rights Reserved
www.margarita-tsoukarelas.com

Facebook: Margarita Tsoukarelas, LADY Margarita Swings
Instagram: LADY Margarita Tsoukarelas

www.margarita-tsoukarelas.com

www.facebook.com/MargaritaTsoukarelasOfficial

www.facebook.com/LadyMargaritaSwings

https://www.instagram.com/margaritatsoukarelas/?hl=en

BIO :
Η ιστορία της ελληνίδας σολίστ λυρικής σκηνής (soprano) και musical performer Μαργαρίτας Τσουκαρέλα (Margarita Tsoukarelas) ξεκινάει στην Πολωνία, όπου γεννήθηκε από μητέρα τη Δήμητρα Στραγαλινού-Τσουκαρέλα, γνωστή σκηνοθέτη και παιδαγωγό θεάτρου και πατέρα τραγουδιστή και μεγάλο λάτρη της μουσικής. Μεγάλωσε στη Λάρισα και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι και το θέατρο απο μικρή.

Στα 18 της αποφάσισε να επιστρέψει στην Πολωνία για να σπουδάσει αυτό που αγαπούσε παντα, τραγούδι και θέατρο, στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία Karol Lipinski του Wroclaw ”Αkademia Muzyczna Karola Lipinskiego we Wrocławiu”(Bachelor & Master: Opera performance & Vocal Pedagogy), στην Πολωνία. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία της Λειψίας “Hochschule für Musik und Theater Felix Mendelssohn Bartholdy Leipzig”, στη Γερμανία.

Η μουσική και τα τραγούδια που ερμηνεύει κινούνται μεταξύ διαφόρων ειδών, όπως κλασσικο, retro, swing, klezmer, jazz, chanson, pop, musical, τραγούδια του ’20 έως ΄60. Ώντας ανήσυχη, δε διστάζει να πειραματίζετε σε μουσικές μελωδίες λαών ολόκληρου του κόσμου, αυτοσχεδιασμούς και ερμηνίες σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Στη Ελλάδα έχει συμμετάσχει σε διάφορους διαγωνισμούς τραγούδιού, όπου έχει διακριθεί και εχει λάβει πρώτα βραβεία. Έχει συνεργαστεί και συμμετείχε σε διαφόρων ειδών παραστάσεις και μουσικο-θεατρικές παραγωγές στην Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία και Ολλανδία. Επίσης, έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους όπερας, όπως την Papagena στην όπερα “Der Zauberflöte”, την Δέσποινα στο “Cosi Fan Tutte”,την Γκρέτελ στο “Hänsel und Gretel”, την Αταλάντα στον “Ξέρξη” καθώς και ρόλους μιούζικαλ όπως την Μαρια στο “West Side Story”, την Sally στο “Cabaret”, την Αριελ "Ariel - η μικρη γοργώνα", την Dorothy στο “Μάγο του Οζ”, την Christine στο "Φαντασμα της Οπερας" και πολλους αλλους με το "Broadway'Best Gala Show" του Μusical Company Leipzig στο König Albert Theater Bad Elster (2013-2019).

Το 2012-2015 υπήρξε μέλος του συνόλου του Theater der Jungen Welt Leipzig (Θέατρο Λειψίας) και του Kammeroper Dresden. Μία από της σημαντικότερες ερμηνίες της είναι αυτή του ρόλου της αμερικανο-εβραίας ηθοποιού-τραγουδίστριας Stella Goldstein στην εβραική θεατρικη παραγωγή “Das glickliche Haus” του Theater der Jungen Welt Leipzig (Θέατρο Λειψίας) σε συνεργασία με την εβραϊκή κοινότητα (Γερμανία) καθώς και ο ρολος της Margaret Peggy Kelly (αδερφη της Grace Kelly) στο μιουσικαλ "Grace"- παραγωγη του Gallisas Verlag&Mediaagentur του Βερολινου.

Auτή την περίοδο, βρίσκετε μεταξύ Γερμανίας, Πολωνίας και Ελλάδας και πέρα από τα μιούσικαλς στα οποία συμμετέχει, έχει δημιουργήσει δύο δικά της επιτυχημένα συναυλιακά show - προγράμματα, το “Lady Margarita Swings” και το "Lady Margarita-Bei mir bist du scheen!", τα οποία εχει παρουσιασει σε σημαντικές μουσικές σκηνές, φεστιβάλ και events της Γερμανίας όπως "Judische Woche in Leipzig 2017", "Nacht der Museen Dresden", "Altes Rathaus Leipzig", "Maccabi Jewish Sports Games Berlin 2015", "Krystallpalast Variete Leipzig", "Horns Erben Leipzig", Budde-Haus Leipzig, "Zentralrat der Juden Deutschland" κα. Επίσης έχει κάνει την παραγωγή (σε μουσική και στίχο) ενός ελληνικού τραγουδιόυ, τη “Γυάλινη σφαίρα”, το οποίο και έχει ερμηνεύσει η ίδια καθώς και τη σύνθεση των τραγουδιών για τη πολυβραβευμένη πολωνική ταινία «Hustawka» («Η κούνια») το 2009.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της