Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Mikis 21 - Mikis Theodorakis remixed by Stereomatic C.E.O.

By Published April 19, 2019

Η νέα δουλειά των STEREOMATIC C.E.O.

είναι ένα αφιέρωμα στην κινηματογραφική μουσική του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Οι STEREOMATIC C.E.O. ιδρύθηκαν το 2004 από τον Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο (a.k.a. Constantine Lennoir) και τον Δημήτρη ΒόγληΓια πρώτη φορά παγκοσμίως το πιο γνωστό μουσικό έργο Έλληνα συνθέτη στον κόσμο ανακατασκευάζεται με τον ήχο και την τεχνική του 21ου αιώνα. 21 κομμάτια, ένας αιώνιος νεωτεριστής της μουσικής και όχι μόνο, σε έναν νέο αιώνα (21ο).

Οι STEREOMATIC C.E.O. με αίσθημα τιμής και σεβασμό στο μεγάλο αυτό έργο και πιστεύοντας ότι το έργο αυτό ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, θέλησαν να το ανακατασκευάσουν όπως πιστεύουν οι ίδιοι ότι θα μπορούσε να είναι σήμερα, από έναν νεωτεριστή της εποχής που δημιουργήθηκε. Πιστεύουν έτσι ότι τιμάται πιο πολύ και αναδεικνύεται η διαχρονικότητα του έργου αυτού, που το «ξανασυστήνουν» με την άποψη τους φυσικά αλλά και με σεβασμό σε αυτό που αντιπροσωπεύει, στις νεότερες γενιές. Θεωρούν ότι τιμούν πιο πολύ τον μεγάλο συνθέτη, μην αντιγράφοντας, αλλά παρουσιάζοντας αυτό που η μουσική του τους κάνει να νιώθουν και να εμπνέονται."

Το MIKIS21 τεχνικα και μουσικα ειναι ενα δυσκολο πειραμα. Λογο υφους, παλαιοτητας, ποιοτητας καποιων αυθεντικων ηχογραφηματων κ.α. Επιδιωξη μου δεν ειναι να "χωρεσω" ενα sample μεσα σε μια καινουρια παραγωγη. Ουτε να φτιαξω εναν εμπορικο "κραχτη". Ειναι να δημιουργησω κομματια που θα ακουγονται τοσο ως παλια, οσο και νεα. Δεν θελω το παλιο στο νεο. Θελω την συζευξη. Αλλιως δεν κρατας την ουσια του κομματιου. Και νομιζω παντα οι STEREOMATIC, το καναμε αρκετα πετυχημενα. Μεγαλη δυσκολια φυσικα και η περιτεχνη εναλλαγη μετρηματος και μοτιβων της μουσικης. Αλλα σε αποζημιωνει...Το αποτελεσμα που θα ακουσετε, ειναι προσωπικη επιλογη και δουλεια, απο το πρωτο, εως το τελευταιο δευτερολεπτο, μετα απο εκατονταδες ωρες. Δεν ειναι προσπαθεια ανασυστασης, ειναι προσωπικος φορος τιμης. Και η τιμη που ειχα εγω , τεραστια. Επιτρεψτε μου λοιπον , μετα απο ολα αυτα, να το πω οπως το αισθανομαι...Ευχαριστω Μικη…

Το MIKIS21 είναι ψηφιακή κυκλοφορία της FM Records.

Ακούστε το εδώ.

http://fmrecords.net/el/mikis-theodorakis-remixed-by-stereomatic-c-e-o-mikis-21/

https://www.youtube.com/watch?v=wkHQoJMaaz4

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της