Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523

 

Βασίλης Ράλλης - Σιγαλιά

By Published April 09, 2019

Βασίλης Ράλλης - Σιγαλιά

Στίχοι : Βασίλης Ράλλης Αφροδίτη Φλώρου, Μουσική: Βασίλης Ράλλης.

Ο Βασίλης Ράλλης έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα τέσσερα singles: "Στο δρόμο","Tο ρεύμα", "Πρωθυπουργοί", "Θέλω να χτίσω ένα σπιτάκι" και δύο ολοκληρωμένους δίσκους: "Ανησυχία, αταξία και ανασφάλεια" [2016],"Πρώτη μέρα του χρόνου" [2018] όπου στο δεύτερο συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Ψαραντώνης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Κος Κ και ο Frank από τους Panx Romana]

Ο Βασίλης Ράλλης κινείται στην ανεξάρτητη σκηνή και οι μουσικές του είναι επηρεασμένες από τη rock έκφραση, την balkan, τα reggae ,τα ρεμπέτικα και ό,τι άλλο είδος τον βοηθάει να εκφράσει την φλόγα του και τον κοινωνικό του προβληματισμό.

Στο ενεργητικό του έχει live εμφανίσεις σε σκηνές όπως Σταυρός του Νότου, 6 dogs, Ίλιον Plus, Κύτταρο, An club, Όνομα του Ρόδου αλλά και πολλά φεστιβάλ και χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Στη μουσική του πορεία έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Δημήτρης Μητσοτάκης [Ενδελέχεια] κ.α .

https://www.facebook.com/VasilisRallisOfficialPage.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCq2X6yM2I9axYdXkOt4Eh7A

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της