Τώρα στον αέρα
Loading...

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Γιώργος Δεδούσης - Τα Αεροπλάνα Που Φεύγουν

By Published December 26, 2018

«Τα αεροπλάνα που φεύγουν» είναι το καινούριο digital single του Γιώργου Δεδούση

που έρχεται να μας ταξιδέψει στη νέα χρονιά. Έπειτα από το τραγούδι του «Χιδεολογία», παρουσιάζει το πρώτο του μουσικό βίντεο, ισορροπώντας, μουσικά, μεταξύ ροκ μπαλάντας και δυναμικής ποπ διάθεσης. Μας μιλά για τα φορτία που κουβαλάμε στους ώμους μας, κι από τα οποία προσπαθούμε να ξεφύγουμε, ξεχνώντας καμιά φορά πόση σημασία έχει το ίδιο το ταξίδι.

Ο ίδιος υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωση του κομματιού και παίζει πιάνοκαι πλήκτρα, ενώ επιμελήθηκε καλλιτεχνικά και το μουσικό βίντεο.

Στη σκηνοθεσία και το μοντάζ ήταν η Ακριβή Κόλλια, στη διεύθυνση φωτογραφίας η Λουκία Νταμάνη (LuxLd), στη δεύτερη κάμερα και στη σκηνογραφία-ενδυματολογία η Ευγενία Κουσμίνα, στο script η Κωνσταντίνα Πηλιχού, στο μακιγιάζ ο Βαγγέλης Μπαλάκας και στη φωτογραφία εξωφύλλου ο Θοδωρής Ξύδης. Μουσική έπαιξαν ο Αχιλλέας Στέλιος (ηλεκτρικές κιθάρες), ο Μάριος Γληγόρης (προγραμματισμός MIDI), ο Κωνσταντίνος Κοντονίκας (ηλεκτρικό μπάσο) και ο Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα). Η ηχοληψία, η μίξη και το mastering έγιναν από τους Γιώργο Μπουσούνη και Γιώργο Γκίνη (Online Recording Sessions).

Ο Γιώργος Δεδούσης σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά και σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, καθώς και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο CityUniversityLondon, με κατεύθυνση «Μουσική για εικόνα». Έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και διδάσκει ανώτερα θεωρητικά.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Αθηνά Δρακοπούλου

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της