Πληροφορίες σταθμού 6937036523 - viber 6983446016 και email [email protected]

Χρήστος Ταμπουρατζής - Cargo

By Published May 29, 2018

Χρήστος Ταμπουρατζής - Cargo

Νέα δισκογραφική δουλειά
Επίσημη κυκλοφορία σε Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ο κιθαρίστας και συνθέτης Χρήστος Ταμπουρατζής παρουσιάζει την καινούρια δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Cargo», η οποία κυκλοφορεί από τη γερμανική δισκογραφική εταιρεία Tiny Street Records, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική από τις 22 Μαΐου 2018, ενώ θα ακολουθήσει και η Ιαπωνία.

Πρόκειται για το τέταρτο album του συνθέτη, μετά το «Mirror», «Back Seat» & «Symmetry of Mind», το οποίο κέρδισε Bronze Medal των Global Music Awards το 2016.

Ο Χρήστος Ταμπουρατζής συνεχίζει να κινείται σε funk, jazz & rock μουσικούς δρόμους, με σαφή προτίμηση σε instrumental κομμάτια. Όπως δηλώνει ο ίδιος «... η instrumental μουσική είναι το όχημα έκφρασης που μου επιτρέπει να ταξιδεύω τον ακροατή σε έναν κόσμο ποικίλων διαθέσεων και συναισθημάτων. Η φωνή πρέπει να αντιμετωπίζεται ως άλλο ένα όργανο που συμβάλλει στο μουσικό ταξίδι και να μη χρησιμοποιείται με εμπορικό τρόπο».

Αυτό είναι εμφανές στην τελευταία κυκλοφορία του "Cargo" που περιλαμβάνει 5 ορχηστρικά και 4 τραγούδια, όπου τα φωνητικά, οι στίχοι και τα όργανα γίνονται ένα. Τα singles «No One’s To Blame» και «Love’s Got Me», τα οποία ερμηνεύει ο Bill Kalatzakos, την funk - rock έκρηξη «Stingray» με την Τζωρτζίνα Καραχάλιου και το διαχρονικό «The Promise» από την Νάσσια Γκόφα.

Τους στίχους υπογράφουν η Μαρκέλλα Παναγιώτου (Stingray) και ο Bill Kalatzakos (Love’s got me, The Promise, No one ‘s to blame).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ταμπουρατζής ως κιθαρίστας έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα για πολλά χρόνια. Ως παραγωγός έχει παράγει εκατοντάδες άλμπουμ στο ιδιόκτητό του στούντιο, ενώ έχει συνθέσει πολλά τραγούδια για πολλούς διάσημους καλλιτέχνες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.christostambouratzis.com

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της