Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Ο Κώστας Μυλώσης επιστρέφει με ολοκαίνουριο single & video clip | Μη με μισείς

By Published April 20, 2018

Ο Κώστας Μυλώσης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις.

Με τη μακροχρόνια πορεία του ως τραγουδιστής, γνωστός για την συμμετοχή του στο ιστορικό συγκρότημα Δυτικές Συνοικίες, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί τη σόλο καριέρα του στη δισκογραφία.

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας του με τη Final Touch, επιστρέφει δυναμικά με το νέο του τραγούδι «Μη με μισείς».

Πρόκειται για μια σύνθεση που από τις πρώτες κι όλας νότες κερδίζει τον ακροατή, φέροντας τον γνώριμο ελληνικό ροκ ήχο που ο καλλιτέχνης υπηρετεί πιστά εδώ και αρκετά χρόνια.

Μελωδικό και μελαγχολικό, το τραγούδι αυτό με το διαχρονικό του ύφος, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τους ακροατές.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο τραγουδοποιός Θοδωρής Παρασκευόπουλος και την υπέροχη ενορχήστρωση έχει κάνει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας Κώστας Βρετός.

Τη σκηνοθεσία του ατμοσφαιρικού video clip ανέλαβε η ομάδα κινηματογραφιστών FoolMoon VideoTeam.

Καλή ακρόαση!

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Κώστας Μυλώσης γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στη Μενεμένη στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Σε ηλικία δώδεκα ετών, με παρότρυνση των γονιών του, ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας, στην αρχή με τον Μπάμπη Κουρκούδιαλο, αργότερα στο πνευματικό κέντρο Μενεμένης και τελικά στο ωδείο του αξέχαστου Πέτρου Τσέντογλου.

Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών έπαιξε κιθάρα στο πρώτο του συγκρότημα, τους «Ταξιδιώτες» στη Λαϊκή Μορφωτική Στέγη Αμπελοκήπων. Συνεχίζοντας ως κιθαρίστας, έφτιαξε μια μπάντα με συμμαθητές του στο σχολείο και άρχισε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια.

Το 1988 ηχογράφησαν με τον παιδικό του φίλο, Βασίλη Μαντζουράνη, το πρώτο τους demo σε μπομπίνα. Με τον Βασίλη Μαντζουράνη και τον Κώστα Αράπη δημιούργησαν το 1996 το συγκρότημα «Δυτικές Συνοικίες», με το οποίο γνώρισαν πανελλαδική αναγνώριση και καταξίωση από το τραγούδι «Καλοκαιρινά ραντεβού», αλλά και από τις τέσσερις δισκογραφικές τους δουλειές και τις πολυάριθμες συναυλίες τους.

Το 2010, ένα χρόνο μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ο Κώστας Μυλώσης συστήνεται εκ νέου στο κοινό με το πρώτο του προσωπικό, ανεξάρτητο CD με τίτλο «Καλλιτέχνης του δρόμου» που περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια: «Πόσο πολύ σ’ αγαπάω», «Καλλιτέχνης του δρόμου», «Απόψε θέλω να σε δω» και «Πες πόσα θες» στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το 2013 κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Φύγαν τα χρόνια» και το «Στοιχειωμένο σπίτι», ένα ντουέτο με τον τραγουδοποιό Δημήτρη Γκουλούση. Το 2015 επανήλθε με το τραγούδι «Μια καρδιά σάπιο καράβι», ενώ το 2017 παρουσίασε το τραγούδι «…Να πέφτω μόνος…»

Φέτος, μέσα από την καινούργια του συνεργασία με την δισκογραφική εταιρία Final Touch παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο
“Μη με μισείς” σε στίχους και μουσική του τραγουδοποιού
Θοδωρή Παρασκευόπουλου.

Το δυνατό σημείο στην πορεία του Κώστα Μυλώση ήταν και είναι οι συναυλίες του, πλαισιωμένος πάντα από εξαιρετικούς φίλους μουσικούς!

Το single "Μη με μισείς" διατίθεται και ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services!

iTunes | Google Play | Amazon | Spotify | Deezer

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της