Πληροφορίες σταθμού 6937036523 - viber 6983446016 και email [email protected]

Στέλιος Δάβαρης - Συνέχισε Αντίθετα | Νέα δισκογραφική δουλειά

By Published March 10, 2018

Στέλιος Δάβαρης - ​​«Συνέχισε Αντίθετα» | ​Νέα δισκογραφική δουλειά​

Ο τραγουδοποιός Στέλιος Δάβαρης επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια με την τρίτη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Συνέχισε αντίθετα», σε στίχους και μουσική δική του.

Τραγούδια προσωπικά όσο ποτέ, με την ανάγκη να ταυτιστούν από τη πρώτη ακρόαση, δημιουργούν νοσταλγικές εικόνες και ξετυλίγουν ένα κουβάρι συναισθημάτων, που η βάση της δύναμης τους προέρχεται από την επαφή με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους.
Όπως αναφέρει ο Στέλιος Δάβαρης ... «Αυτό που πραγματικά αναζητάει η καρδιά μας θα πηγαίνει πάντα Αντίθετα από το κλειστό σχήμα των "Πρέπει" της καθημερινότητας. Θα υπερβαίνει το σωστό ή το λάθος, τα επιτακτικά σημεία που επιβάλλουν οι στερεοτυπικές νοοτροπίες.
Προορισμός της ελευθερίας της καρδιάς και του πνεύματος είναι αυτό που τα φωτίζει και εμείς είναι τόσο ωραίο να το ακολουθούμε με βαθιά πίστη και κόπο.

Τραγούδια που γεννήθηκαν από την ανάγκη ή και την αλήθεια που υπάρχει στο αίσθημα της φυγής. Για όλα τα μέρη που πάντα θέλαμε να πάμε, για τις καταστάσεις στις οποίες επιδιώκουμε να βρεθούμε, για την προσμονή όσων έρχονται... αλλά και για το δυστυχές επακόλουθο της φυγής, την απώλεια. Η αισιοδοξία, όμως, κρύβεται μέσα στη μουσική, σαν άγγελος που την προστατεύει».

Η δισκογραφική δουλειά «Συνέχισε αντίθετα» περιλαμβάνει 7 τραγούδια, αλλά και μια ιδιαίτερη διασκευή, στο "Χωρίσαμε Ένα Δειλινό " του Βασίλη Τσιτσάνη.

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Γιώτης Παρασκευαίδης (ακουστική κιθάρα, φωνητικά, programming), Μάριος Παπούλιας (βιολί), Δημήτρης Κουζής (βιόλα), Σταύρος Παργινός (τσέλο), Πέτρος Φατής (τύμπανα), Χρήστος Κεχρής (μπάσο), Γιάννης Καίκης (τρομπόνι), Mike Χασούρης (τρομπέτα), Χαρά Ιωάννου (ακορντεόν), Δημήτρης Παπαδόπουλος (φλικόρνο), Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (ηλεκτρικό πιάνο), Στέλιος Δάβαρης (πιάνο).

Ενορχήστρωση, ηχογράφηση: Γιώτης Παρασκευαίδης
Μίξη, ηχογράφηση: Μιχάλης Σκαράκης
Mastering: Νάσος Νομικός

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της