Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Brandy Σουαρέ - “Παγωτό καϊμακι” | Album

By Published April 04, 2017

Μας συστήθηκαν στη δισκογραφία μέσα από δύο singles: Τον «Φτωχό» και την «Ποδηλάτισσα», γνωρίζοντας μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.

Τα lives τους γίνονται ανάρπαστα και ξεσηκώνουν με το κέφι και την εξαιρετική τους performance. Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν!

Το πρώτο τους άλμπουμ περιέχει εκτός από τις δύο επιτυχίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, άλλα τέσσερα πρωτότυπα τραγούδια και μια καταπληκτική διασκευή της «Σκλάβας» των Γιώργου Μουζάκη και Γιώργου Γιαννακόπουλου, το υπέροχο αυτό τραγούδι που ανέδειξε μοναδικά η μεγάλη Τζένη Βάνου!

Από το εικαστικό του άλμπουμ μέχρι την ποιότητα του ήχου, το cd που κρατάτε στα χέρια σας είναι μια πολύ προσεγμένη δουλειά, φτιαγμένη από μια μπάντα που αγαπά πολύ αυτό που κάνει.

Απολαύστε τους χωρίς ενοχές!

Σύντομο βιογραφικό:

Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Πάνο Μουζουράκη, Boogie Belgique, Penny & The Swingin’ Cats, Μαρίζα Ρίζου, Wedding Singers, Μαριέττα Φαφούτη, Opera Chaotique και άλλους, ενώ παράλληλα, με το τραγούδι “Η ποδηλάτισσα”, η ΕΡΤ τους επέλεξε στις 23 καλύτερες μπάντες του πανελλήνιου διαγωνισμού της YourBand@ΕΡΤ.

Οι Brandy Σουαρέ είναι οι: Σοφία Νάσσιου (τραγούδι), Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρες, τραγούδι), Θανάσης Γατής (σαξόφωνο, κλαρινέτο), Κώστας Χαλάτσης (μπάσο), Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα)

www.brandysouare.gr

Κυκλοφορεί από την

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της