Τώρα στον αέρα
Loading...

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Κατερίνα Μακαβού “Χάρισέ μου ένα δάκρυ” | Νέο τραγούδι

By Published March 28, 2017

Κατερίνα Μακαβού “Χάρισέ μου ένα δάκρυ” | Νέο τραγούδι

Στίχοι: Νίκος Τσιπουρλιάνος
Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος

Μια νέα πρόταση, μια υπέροχα ζεστή και ιδιαίτερη φωνή, ένα μελωδικό τραγούδι σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους του Νίκου Τσιπουρλιάνου!
Ακούστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!
Καλή Ακρόαση!

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:https://KaterinaMakavou.lnk.to/HariseMouEnaDakriPR

Η Κατερίνα Μακαβού γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Jazz Φωνητικής του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης (Σ.Ω.Θ.). Πιο συγκεκριμένα ολοκλήρωσε των κύκλο σπουδών Jazz Harmony και Jazz Vocals (Τεχνική, Ρεπερτόριο).

Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με την Αμερικανίδα Soprano Heather Heliger, αλλά και μαθήματα ορθοφωνίας και σκηνικής παρουσίας με την σκηνοθέτιδα και καθηγήτρια του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας–Θράκης, Σοφία Καρακάτζα. Τέλος έχει παρακολουθήσει κύκλο σεμιναρίων Θεατρικής Παιδείας και Κινησιολογίας με τον Ισπανό σκηνογράφο Alfonso Calderon Morcilo.

Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Σαν τραγουδίστρια κάνει την πρώτη της μεγάλη συνεργασία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων το 2002, όπου και ξεκινά το ταξίδι της στον χώρο της μουσικής σαν επαγγελματίας. Μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλούς ακόμα καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μάριος Τόκας, Γιώργος Καζαντζής κ.α.

Έχει επίσης κάνει συμμετοχή σε 3 δισκογραφικές δουλειές και πιο συγκεκριμένα με τους Super Stereo στον δίσκο «Σούπερ Γκόμενα» το 2008, Harry Electron στον δίσκο «Black Tower» το 2010, και Αντώνη Σουσάμογλου στον δίσκο «One night Stand» το 2011.

Η Κατερίνα εκτός από τις φωνητικές της δυνατότητες ολοκληρώνει το πακέτο του μουσικού γράφοντας η ίδια τα δικά της τραγούδια σε στίχους και μουσική, πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τους εξαιρετικούς μουσικούς που την περιβάλουν. Στις προσωπικές της εμφανίσεις παίρνει το ρίσκο να εντάσσει τα κομμάτια της στο πρόγραμμα, ξεφεύγοντας από το γνωστό μοτίβο των επιτυχημένων διασκευών.

Website : http://www.katerinamakavou.gr/
Facebook : https://www.facebook.com/KaterinaMakavou
YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCyzc...

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της