Πληροφορίες σταθμού 6937036523 - viber 6983446016 και email [email protected]

Παύλος Συνοδινός - Corto Maltese

By Published November 29, 2016

Παύλος Συνοδινός - Cotro Maltese
Στίχοι - Νίκος Νούκουτος
Μουσική - Παύλος Συνοδινός

Αυτή τη φορά ο Παύλος Συνοδινός παίρνει εκτός των άλλων και τον ερμηνευτικό ρόλο σε αυτό το τέταρτο κομμάτι από τη συλλογή της Παναγιώτας Πέτση ''Αλληλογραφία''. Πάντα σε στίχους του Νίκου Νούκουτου και με την Παναγιώτα Πέτση στα φωνητικά βολτάρουν σε θάλασσες πολύχρωμων αναμνήσεων και απωθημένων ενός παροπλισμένου ναυτικού.

Εκ του Βόλου ορμώμενοι, εκείνη και ο πρωτοεμφανιζόμενος στιχουργός Νίκος Νούκουτος, συναντούν σε μια συγκυρία καλλιτεχνικής έμπνευσης τον ταλαντούχο μουσικό Παύλο Συνοδινό και μας προτείνει την πρώτη της συλλογή τραγουδιών με τίτλο ''Αλληλογραφία''.

Μια βαθιά εσωτερική φωνή, μια πένα που χαράζει εικόνες και ένας ήχος ανατρεπτικά δημιουργικός, με ηλεκτρικές και παραδοσιακές εξάρσεις, ενώνονται σε μια φιλόδοξη μουσική πράξη δημιουργώντας πέντε ολοκαίνουρια μουσικά γεννήματα, ‘’Της βροχής’’ ‘’Διαβάτης’’, ‘’Αν είχα φωνή’’, ‘’Corto Maltese’’ και ‘’Δραπέτης’’.

Στον απόηχο της συλλογής, ανάμεσα στις νότες και τα μελοποιημένα λόγια, εντοπίζει κανείς την θέλησή να συγκινήσουν. Εύχονται το κοινό να διαβεί το ''κατώφλι'' τους γενναιόδωρα και να τους ''καλοκαρδίσει''.

0 awesome comments!

Media

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της