Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Μάνος Παπαδάκης

By Published September 30, 2016

Ο Μάνος Παπαδάκης γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα πρώτα μουσικά ερεθίσματα τα δέχτηκε από την μουσική της Ανατολικής Κρήτης και συγκεκριμένα από τη Σητεία,από όπου και η καταγωγή του.Ακολούθησε κλασσικές σπουδές βιολιού,και συμμετείχε στη μικρή ορχήστρα εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου.

Το 1994 δημιουργεί το μαθητικό συγκρότημα ΥΦΕΣΕΙΣ και εμφανίζεται σε πολλές εκδηλώσεις.Στο κηποθέατρο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ , στο ενετικό φρούριο Κούλε ,στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου ,στο γήπεδο του Εργοτέλη ,και σε πολλές μουσικές σκηνές και Δήμους του νομού Ηρακλείου.
Το 1999 εισάγεται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης,στο τμήμα Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης και δραστηριοποιείται μουσικά εμφανιζόμενος σε μουσικές σκηνές της πόλης και σε συναυλίες στο Πανεπιστήμιο μαζί με τον φίλο του και συνθέτη Οδυσσέα Γραμματικάκη.

Το 2002-2003 έρχεται η συνεργασία του με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο ,που τον επιλέγει ως ένα από τους νέους βασικούς ερμηνευτές του, ακολουθούν συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την ορχήστρα¨ Παλίντονος Αρμονία¨ με εξαιρετική επιτυχία ,δίπλα σε ονόματα όπως ο Κώστας Μακεδόνας , ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ,η Βασιλική Λαβίνα κ.α. .

Το 2005-2006 ξεκινά τις παραστάσεις ανα την ελλάδα πλέον με τη δική του μπάντα και πραγματοποιεί σειρά εμφανισεων στο περίφημο «μπαράκι του Βασίλη» στην Αθήνα, όπου και παρουσιάζει τα δικά του τραγούδια. Παράλληλα θα συνεργαστεί με τα Παιδιά από την Πάτρα και τον Αντώνη Ρέμο σε μερικές συναυλίες .
Το 2007 κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο “ πότε πικρός πότε γλυκός” με τη συμμετοχή του Χαράλαμπου Γαργανουράκη και του Γιώτη Κιουρτσόγλου.

Το 2008-2009 εμφανίζεται ξανά στο μπαράκι του Βασίλη και στον μουσικό χώρο ‘θεωρείον» στην Κρητη . Αναλαμβάνει μέρος τηλεοπτικής εκπομπής και παρουσιάζει αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες (ΚΡΗΤΗ TV).

Το 2010 έρχεται η δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ η μάσκα του Ιούδα “ με τη συμμετοχή της Μαριαννας Πολυχρονίδη. Ακολουθεί μια τηλεοπτική εκπομπή στο καναλι 4 (KRHTH TV) με τον τίτλο “πρόβα” όπου έχει την ιδέα της ,την οργάνωση και την παρουσιασή της ,με πολλούς καλεσμένους,συμπληρώνοντας 14 επεισόδια.

Πραγματοποιεί εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχει στην μεγάλη συναυλία για το Ελληνικό ρόκ παρέα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου , τον Γιάννη Γιοκαρίνη , τον Λάκη Παπαδόπουλο και τους Σπυριδούλα στο γήπεδο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο Κρήτης. Δημιουργεί τη μουσική σκηνή πυξίδα στο Ηράκλειο και πραγματοποιεί πολλές εμφανίσεις εκεί με Θάνο Μικρούτσικο . Χρήστο θηβαίο , Μιλτιάδη Πασχαλίδη , Λάκη Παπαδόπουλο , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα , Γιάννη Χαρουλη κ.α. . Ξεκινά την συναυλια των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα στα Χανιά.

Το 2013 έρχεται η τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο ' ο συμβολικός αριθμός 3' με συμμετοχές Γιάννη Κότσιρα , Βασίλη Καζούλη , Δημήτρη Ζαχαριουδάκη (ΧΑΙΝΗΔΕΣ) , Σπύρου Γραμμένου και Φίλιππου Μπουραίμη, ενώ σε ένα τραγούδι του συμμετέχει η κόρη του Εριτίνα. Ξεκινά τις εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου στην Αθηνα .
Το 2014 γράφει την μουσική για την μικρού μήκους ταινία της Μαίρης Καρυωτάκη με τίτλο “ όλα τα κομμάτια μαζί' και το τραγούδι του ΠΑΖΛ τον εμπνέει για την παράσταση που θα παρουσιάσει σε όλη την Ελλάδα και στον Σταυρό του Νότου .

Το 2015 πραγματοποιεί συναυλίες στην Σαντορίνη , Κόρινθο , Νεμέα , Αργος , Χάλκη , Ρόδο , Κρήτη με τον τίτλο ‘the magic bus tour’ και εκπληρώνει ένα όνειρό του , να γυρίζει τον κόσμο με ένα βανάκι , έχοντας τα πάντα έτοιμα για συναυλία. Παρουσιάζει την δουλειά του στον Σταυρό του Νότου για άλλη μια χρονιά .Ετοιμάζει τον νέο του δίσκο .

Το 2016 βρίσκεται στο στούντιο έτοιμος για την κυκλοφορία του δίσκου του , με συνεργάτες τον Γιάννη Γιοκαρίνη και την Βάσω Αλλαγιάννη , εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου και σε όλη την Ελλάδα σε αρκετές συναυλίες.

Είναι επίτιμο μέλος του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ,έχει στηρίξει πολλές φιλανθρωπικές συναυλίες και δραστηριότητες και είναι συνεχώς δραστήριος σε κάθε κοινωνική δράση μετέχοντας σε κάθε είδους κινήσεις με ιδιαίτερο νόημα. Από το 2013 ενεργά και συνεχώς , ανασκάπτει ως Αρχαιολόγος στην περιοχή της Κνωσού ,ένα από τα πιο μυστήρια και εντυπωσιακά μέρη της αρχαίας πόλης , μέλος του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας .

Η μουσική πρόταση του Μάνου Παπαδάκη έρχεται να συνδυάσει τον σύγχρονο ήχο με παραδοσιακά ακούσματα μέσα από έντονα βιωματικά , βιογραφικά , εσωτερικά τραγούδια που θέλουν να ξυπνήσουν τα στοιχειά των μύθων, των θρύλων της νέας ελληνικής μουσικής μαγείας ,μέσα σε μια διονυσιακή ατμόσφαιρα , σε ένα μυστικό δείπνο .

Παλιά και νέα τραγούδια συγκροτούν ένα δεμένο πρόγραμμα με μουσικές εξάρσεις και πρωτότυπες εκτελέσεις από τους εκπληκτικούς και πολύ γνωστούς μουσικούς που απαρτίζουν το συγκρότημά του , πράγμα που κάνει τις παραστάσεις του, αξιοπρόσεκτες και ιδιαίτερες για τους θεατές κάθε ηλικίας που σίγουρα θα δεθούν με τις εξαιρετικές ερμηνείες των τραγουδιών.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της