Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(0 votes)

Ας ερχόσουν για λίγο: Πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ακροπόλ

By Published October 12, 2016

Το radio-paris.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ας ερχόσουν για λίγο» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν η αγαπημένη μουσικοθεατρική παράσταση μεταφέρεται από το «ΘΕΑΤΡΟΝ» στην καταπληκτική σκηνή του θεάτρου «ΑΚΡΟΠΟΛ», όπου στην Ελλάδα του μεσοπολέμου ζωντανεύουν επί σκηνής, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας και ο Γιάννης Μπέζος, μέσα από τις μελωδίες και την αφήγηση της ζωής του σπουδαίου συνθέτη, Μιχάλη Σουγιούλ.

Αν και έχει σχετικά μεγάλη διάρκεια, δεν κουράζει το θεατή, ο οποίος μένει καθηλωμένος και ενθουσιασμένος από την παραστατική αφήγηση της ζωής του Μιχάλη Σουγιούλ. Παράλληλα, ο σκηνοθέτης καταφέρνει με εντυπωσιακό τρόπο να ταξιδέψει το κοινό στην Αθήνα της εποχής που έζησε ο συνθέτης ενσωματώνοντας τα τραγούδια που ενορχήστρωσε σε κάθε δεκαετία παντρεύοντας τα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα και τα προσωπικά του βιώματα.

Είναι συγκινητική η σκηνή που ο Γιάννης Μπέζος κρατά το ακορντεόν και σιγοτραγουδά το Ας ερχόσουν για λίγο, ενώ στη συνέχεια η δεκαμελής ορχήστρα συνοδεύει τους ηθοποιούς σε τραγούδια του Σουγιούλ, πολλά γνωστά και μερικά άγνωστα για το ευρύ κοινό όπως «Ασ’ τα τα μαλλάκια σου», «Ο μήνας έχει εννιά», «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», «Άρχισαν τα όργανα», «Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα», «Το τραμ το τελευταίο», «Μια ζωή την έχουμε», «Άλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα», «Σβήστε με από το χάρτη» και «Ποια να ‘σαι εσύ».

Ακούραστος ο Γιάννης Μπέζος υποδυόμενος το συνθέτη και η Τάνια Τρύπη, η Αδριάνα Μπάμπαλη και οι υπόλοιποι ηθοποιοί υποδυόμενοι μέλη από τη ζωή του συνθέτη εξιστορούν άγνωστες και αστείες πτυχές του χαρακτήρα του, τα βαθιά του θέλω, δύσκολες στιγμές και περιστατικά από την στενή παρέα που έκανε με το Αλέκο Σακελλάριο και το Χρήστος Γιαννακόπουλο. Κάθε σκηνή συνοδεύεται από ένα τραγούδι και μία εμπνευσμένη χορογραφία από τους 6 συνολικά χορευτές που συμμετέχουν, αλλά και διαφορετικά κοστούμια αντιπροσωπευτικά της κάθε εποχής.

Το κοινό συμμετέχει ενεργά τις περισσότερες φορές τραγουδώντας γνωστά τραγούδια, αλλά κυρίως καταχειροκροτώντας τους ηθοποιούς με κορύφωση τη σκηνή που η Τάνια Τρύπη υποδυόμενη τη Σοφία Βέμπο τραγουδά το Παιδιά της Ελλάδος παιδιά. Τέλος, ευρηματικές ήταν ατάκες του πρωταγωνιστή για να συνδέσει το πολιτικό παρελθόν της Ελλάδας με το παρόν.

Εκλεκτοί καλεσμένοι ήταν παρόντες όπως η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Ρίτα Διαλυνά και πολλοί άλλοι.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της