Πληροφορίες σταθμού [email protected]
Rate this item
(1 Vote)
in Blog

Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα 21 Οκτωβρίου 2017

By Published October 18, 2017

«ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ 2017»

Σάββατο 21 Οκτωβρίου #efthitaENWA2017 #drivesafe

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ διοργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 την επιτυχημένη δράση «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» στο CLUBALTEREGO

Η εν λόγω δράση, διεξάγεται στη Ρόδο από το 2006 από την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ και ήταν η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που πραγματοποίησε αυτή την δράση σε συνεργασία με τους Responsible Young Drivers του Βελγίου. Τα club που συμμετείχαν το 2006 ήταν Colorado, Havana και το LeΜojo.

Στόχος μας, είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας ότι το «αλκοόλ και η οδήγηση είναι πολύ επικίνδυνος συνδυασμός» με απρόβλεπτες συνέπειες με ΟΡΑΜΑ την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων,να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια.

Το μήνυμα της βραδιάς είναι: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»,
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Π.Ο.Υ το αλκοόλ εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών, και 1 στους 4 θανάτους από τροχαίο οφείλονται στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.Στη χώρα μας, το αλκοόλ αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών, με τα περιστατικά να αυξάνονται σημαντικά μετά τη νυχτερινή διασκέδαση του Σαββατοκύριακου, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.

Η συγκεκριμένη δράση διεξάγεται με την υποστήριξη του Εθελοντών της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών &Διασωστών Ρόδου, Προσκόπων Δωδεκανήσου, φίλων και με την αρωγή της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συμβολή της Τροχαίας-όπως και κάθε χρόνο εδώ και 11 χρόνια- διαθέτει τα αλκοολόμετρα, που βοηθάνε στην άρτια διεξαγωγή της ενέργειας, αναλαμβάνοντας δράση έξω από το CLUBκαι φέτος.

Το μήνυμα της βραδιάς είναι: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»
Ραντεβού το Σάββατο 21 Οκτωβρίου για να διασκεδάζουμε και να επιστρέφουμε πάντα με ασφάλεια.

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , [email protected] 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της