Το Radio Paris και οι μουσικοί παραγωγοί του Σας εύχονται Καλή Ανάσταση.

 Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email  [email protected]  και  Κινητό-Viber 6937036523

 

Τώρα στον αέρα
Loading...

Το site έχει την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (AUTODIA)

Πατάς και ακούς - Press the Button and listen

Πληροφορίες σταθμού email [email protected] και Τηλέφωνο - Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Νέο πρόγραμμα ταινιών του χειμερινού σινεμά “Μ. Μερκούρη” | Από τις 12 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου

By Published April 10, 2019

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ “Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ”

(ΕΜΜ. 70, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΑΜΦΙΑΛΗ). ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 3 ΕΥΡΩ.

Από τις 12 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου:

Σκιά
Ying / Shadow 12, 13 & 14/ 4/ 2019

Περιπέτεια, 2018, Έγχρ. Διάρκεια: 116' Κ15
Κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ζανγκ Γιμού με τους: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι, Γουάνγκ Κιανγιουάν
Στην Κίνα του 3ου αιώνα ο νεαρός βασιλιάς του Πέι προσπαθεί να διατηρήσει πάση θυσία ειρήνη με το διπλανό βασίλειο και να ξεχάσει την επανάκτηση της πόλης του Τζινγκ. Ο αρχιστράτηγός του και η «σκιά» του όμως έχουν διαφορετικά σχέδια. Η «Σκιά» αποτελεί την επιστροφή του Γιμού στο ύφος που τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό. Από το «Σήκωσε τα Κόκκινα Φανάρια» μέχρι τον «Ήρωα» και το «Σινικό Τείχος», η κινηματογραφική πορεία του Γιμού είναι γεμάτη επικές στιγμές μεγαλείου. Οπτικά εντυπωσιακή και μελοδραματικά συναισθηματική η «Σκιά» αποτελεί απόδειξη των μεγαλύτερων δυνάμεων του Κινέζου δημιουργού, ενός σκηνοθέτη με την θαυμαστή ικανότητα να αποτυπώνει στον φακό του, κάδρα απαράμιλλης ομορφιάς και αισθητικής, αντλώντας από τον πλούτο της Κινέζικης Ιστορίας και αφηγούμενος κάθε ιστορία με τον τρόπο που αρμόζει στα παραμύθια και τους θρύλους.

Το Πάρκο των Θαυμάτων
Wonder Park
12, 13 & 14/ 4/ 2019

Animation, 2019, Έγχρ. Μεταγλωτισμένη, Διάρκεια: 79'
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντίλαν Μπράουν. Ακούγονται οι: Γιώργος Λιανός, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Στεφόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Φώτης Πετριδης, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Μάρκος Σιώνης

Η Τζουν είναι ένα πανέξυπνο οκτάχρονο κορίτσι που κατασκευάζει με τη μητέρα της ένα λούνα παρκ-παιχνίδι, το οποίο στη φαντασία της ζωντανεύει σαν γιγάντιο θεματικό πάρκο. Όταν όμως εκείνη στενοχωρηθεί βαθιά και το διώξει από τις σκέψεις της, οι ήρωές του θα ενωθούν για να την ξανακάνουν χαρούμενη και να σώσουν το «Πάρκο των Θαυμάτων» από την καταστροφή.

Τα Δυο Πρόσωπα του Νόμου
Dragged Across Concrete 19, 20 & 21/ 4/ 2019

Αστυνομική, 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 159' Κ15
Αμερικανοκαναδέζικη ταινία, σκηνοθεσία Κρεγκ Ζάλερ με τους: Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Τόρι Κιτλς.

Ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός (ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Μελ Γκίμπσον) και ο ευέξαπτος, νεότερος συνεργάτης του (Βινς Βον) τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο. Με λίγα χρήματα και χωρίς καμία επιλογή, οι απογοητευμένοι αστυνομικοί βουτάνε στον εγκληματικό υπόκοσμο όπου και θα βρουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν όσο ζούσαν στη σκιά.
Ορίζοντας ακόμη πιο ξεκάθαρα το κινηματογραφικό του σύμπαν, στην τρίτη του σκηνοθετική δουλειά, μετά το «Τσεκούρι Από Κόκκαλο» και το «Καυγάς στο Μπλοκ 99», ο Ζάλερ κάνει ένα φιλμ απολαυστικό, με χιούμορ, ενοχλητικό, μα στιβαρό και σκληρό. Κι αν η ματιά του πάνω στους χαρακτήρες του και στην ίδια τη ζωή, μοιάζει κατά στιγμές εξαιρετικά κυνική, σε άλλες μπορεί να είναι απρόσμενα τρυφερή, σε μια ταινία που δε φοβάται λεπτό να γκρεμίσει τις προσδοκίες του θεατή της, προκειμένου να γίνει «αληθινή».

Ο Γκρινιάρης (Here Comes the Grump)
19, 20 & 21/ 4/ 2019

Animation, 2018, Έγχρ. Μεταγλωτισμένο. Διάρκεια: 97'
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αντρές Κούτουριερ.
Eνα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το γέλιο ανήκει στο παρελθόν. Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους.
Η ταινία έρχεται γεμάτη μηνύματα και ταξιδεύει όλη την οικογένεια σε μία μαγική, πολύχρωμη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με αξέχαστους χαρακτήρες σχεδιασμένους από τον δημιουργό των «Μαδαγασκάρη» και «Ξενοδοχείο για Τέρατα».

Η Χήρα
Greta
3, 4 & 5/ 5/ 2019

Θρίλερ, 2018, Έγχρ. Διάρκεια: 97', Ακατάλληλη.
Αμερικανο-ιρλανδική ταινία, σκηνοθεσία Νιλ Τζόρνταν με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρό.
Η Φράνσις βρίσκει μια γυναικεία τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης, την οποία επιστρέφει στην ιδιοκτήτριά της. Μια αινιγματική Γαλλίδα χήρα, με την οποία γρήγορα γίνονται φίλες. Τα κίνητρα της τελευταίας όμως δεν είναι τόσο αγνά…
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Νιλ Τζόρνταν (Το παιχνίδι των λυγμών), επιστρέφει με ένα σύγχρονο, αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ. Σε αυτή την ανατριχιαστική και έκρυθμη ιστορία πρωταγωνιστούν η σπουδαία Ιζαμπέλ Ιπέρ (Elle) μαζί με την ταλαντούχα Κλόι Γκρέις Μόρετζ (Carrie).

Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας
The Queen's Corgi
3, 4 & 5/ 5/ 2019

Animation, 2019, Έγχρ. Διάρκεια: 92' Μεταγλωτισμένο Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Βέλγικη ταινία, σκηνοθεσία Μπεν Στάσεν.
Ο δημιουργός του « Μαγικού Σπιτιού», του «Ροβινσώνα Κρούσου» και του «Γιου του Μεγαλοπατούσα», παρουσιάζει τον Ρεξ, ένα αξιαγάπητο κόργκι που απολαμβάνει τα προνόμια του αγαπημένου σκυλιού της βασίλισσας της Αγγλίας. Μέχρι που το σκάει από το παλάτι και καταλήγει αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων.

Αν η Οδός Μπιλ Μπορούσε να Μιλήσει
If Beale Street Could Talk
10, 11 & 12/ 5/ 2019

Δραματική 2018, Έγχρ. Διάρκεια: 119'
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπάρι Τζένκινς με τους: Ρετζίνα Κινγκ, Κίκι Λέιν, Στίβεν Τζέιμς.
Χάρλεμ, αρχές δεκαετίας του ’70. Η Tish (Kiki Layne) και ο Fonny (Stephen James) είναι πολύ ερωτευμένοι. Η ζωή τους ανατρέπεται όταν ο Fonny φυλακίζεται για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Η Tishα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και αγωνίζεται να αποδείξει την αθωότητα του.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος Barry Jenkins επιστρέφει - μετά το οσκαρικό Moonlight - με το «Αν η οδός Μπιλ μπορούσε να μιλήσει», υποψήφια για 3 Όσκαρ: Β’ Γυναικείου Ρόλου, Διασκευασμένου Σεναρίου & Μουσικής. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του James Baldwin, μία διαχρονική και συγκινητική ιστορία αγάπης για τον αδιάσειστο δεσμό ενός ζευγαριού και τη δύναμη της αφροαμερικανικής οικογένειας σε μία σκληρή εποχή προκαταλήψεων και ρατσισμο

Ο ευγενικός κύριος Λινκ
10, 11 & 12/ 5/ 2019

Animation, 2019, Έγχρ. Αμερικανο-καναδική ταινία, Διάρκεια: 95', Μεταγλωτισμένο Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ. Τις φωνές τους δανείζουν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Κωστής Μαραβέγιας.
Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα καλόψυχο θηρίο που αποτελεί το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη), που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
     Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

    GEAGRAMMO_-_Licensed_1.jpg

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της