Print this page

Η Ζανέλ στη Ρότα | 17 Οκτωβρίου

By Published October 10, 2019

Η Ζανέλ στη Ρότα LIVE στη Ρότα την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

H Ζανέλ ξεκινά τον κύκλο των χειμερινών της εμφανίσεων στη Ρότα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ. H Ζανέλ, που εντυπωσίασε την περσινή πρώτη της σεζόν με τη μοναδική φωνή της και το εκλεκτό ρεπερτόριό της, θα μας χαρίσει μια μαγική μουσική βραδιά.

Με συμπαραστάτες τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, τον Βασίλη Δεφίγγο στο σαξόφωνο και το φλάουτο, τον Δημήτρη Νάσσιο στην κιθάρα και τον Λάμπρο Παπανικολάου στο κοντραμπάσο, η Ζανέλ μάς ταξιδεύει στα τραγούδια των μεγάλων συνθετών του ελαφρού τραγουδιού, από τον Γιάννη Σπάρτακο και τον Γιώργο Μουζάκη μέχρι τον Μίμη Πλέσσα και τον Μάνο Χατζιδάκι, αλλά και στις μεγάλες ερμηνεύτριες που το χαρακτήρισαν, όπως η Κλειώ Δενάρδου, η Ζωή Κουρούκλη, η Γιοβάννα, η Τζένη Βάνου κ.ά.

Ταυτόχρονα, “το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή” μάς παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι σε συνεργασία με τους Αντώνη & Δημήτρη Παπαβομβολάκη, "Η Λαίδη κι ο Αλήτης", εν αναμονή του δεύτερου single της σε συνεργασία και πάλι με τους γνωστούς συνθέτες και παραγωγούς, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124 (πολυχώρος Άγκυρα)
Ώρα: 21.00
Είσοδος: 7€
Κρατήσεις: 210 3801033

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.