Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο 6947075002

Φίλιππος Πλιάτσικας & Μανώλης Φάμελλος στο Ρυθμός Art Theater

By Published April 05, 2019

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ

μαζί του ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: LIVERTIA, ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ)

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ & ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ στον ΡΥΘΜΟ
Το Σάββατο 13 & 20 Απριλίου στις 22.00
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Μετά την ιστορική επανένωση των Πυξ Λαξ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι οι παλιοί φίλοι να ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αφήνει για λίγο πίσω τα μεγάλα στάδια και τις συναυλίες και στήνει μαζί με παλιούς και νέους συνεργάτες καινούριες παρείστικες συναντήσεις.

Σε έναν φιλόξενο και ζεστό μουσικό χώρο όπως είναι ο Ρυθμός που όλα μπορούν να παρουσιαστούν χειροποίητα και χαλαρά, απαλλαγμένα από τη βιασύνη της εποχής.
Μαζί του Ο Μανώλης Φάμελλος, από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Μια δοκιμασμένη συνεργασία που στηρίζεται στη φιλία χρόνων και στα κοινά μονοπάτια που θα διασταυρωθούν για λίγες εμφανίσεις. Ο Μανώλης Φάμελλος ήταν μέλος του συγκροτήματος Οι Ποδηλάτες, ενώ από το 1999 κάνει καριέρα μόνος του.
Οι ρίζες του είναι από τις Κυκλάδες και την Πελοπόννησο, ενώ το 1970 μετακόμισε μαζί με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

Μαζί τους μια εξαιρετική παρέα μουσικών με τις δικές τους διαδρομές κι ανησυχίες, που θα ξεδιπλωθούν κι αυτές δίνοντάς ιδιαίτερο και φρέσκο ήχο και νέα ακούσματα έκπληξη .

Ο Χάρης Μιχαηλίδης από το συγκρότημα της Δραμαμίνης, η Ελευθερία Ναθαναήλ (Livertia) με νέο δισκογραφικό αποτύπωμα, ο Νίκος Σάλτας που ενορχηστρώνει και ο Γιώργος Λιβαδάς που δίνει ρυθμό σε όλα αυτά, οι Νίκος Παππάς και ο Γρηγόρης Κουτσιλιέρης στον ήχο και ο Γιώργος Χόνδρος στον φωτισμό.

Τα νέα τραγούδια από δισκογραφικές δουλειές σημερινές και σύγχρονες δένουν αρμονικά με υλικό από την εποχή της Στίλβης και του Μπαμπούλα, του Μοναξιά μου όλα και του παράδεισου που πάνε οι Παλιές Αγάπες.
Η παράσταση αυτή του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μανώλη Φάμελλου, θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον που διέσχισε 3 δεκαετίες και έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.

Είσοδος: 20 Ευρώ (μπαρ, με ποτήρι κρασί/μπύρα ή αναψυκτικό).
Ελάχιστη κατανάλωση στα τραπέζια 35 Ευρώ το άτομο.
Μπουκάλι κρασί (δύο άτομα) 70 Ευρώ.
Μπουκάλι ουίσκι απλό (τέσσερα άτομα) 140 Ευρώ.

Rythmos Art Theatre,
Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Mobile: 6947075002
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της