Print this page

Η Σία Κοσκινά και ο Νίκος Ρουσσάκης στη μουσική σκηνή Σφίγγα

By Published February 23, 2019

Η Σία Κοσκινά και ο Νίκος Ρουσσάκης στη μουσική σκηνή Σφίγγα

"THEATRάλε"
Κυριακή 3 και 17 Μαρτίου
Μαζί τους ο Αντώνης Καρατζίκης
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Η Σία Κοσκινά και ο Νίκος Ρουσσάκης, χρόνια φίλοι και συνεργάτες, θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής στην πιο Theatrάλε στιγμή της καριέρας τους, στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, δίνοντας δύο διασκεδαστικές παραστάσεις για εσάς, Κυριακή 3 και 17 Μαρτίου (ώρα έναρξης: 20.00) για να ερμηνεύσουν τα πιο αγαπημένα τους θεατρικά τραγούδια και όχι μόνο, με πολύ κέφι, χιούμορ και ευρηματικούς αυτοσχεδιασμούς! Μαζί τους ο επίσης καλός φίλος και συνεργάτης τους, συνθέτης και πιανίστας Αντώνης Καρατζίκης με 5μελή ορχήστρα.

Η Σία Κοσκινά δεν χρειάζεται συστάσεις αφού τη γνωρίζουμε από την 25ετή καριέρα της στο θέατρο, όπου ερμήνευσε πολλούς ρόλους δίπλα σε μεγάλους πρωταγωνιστές στην ελληνική Showbiz, την αγαπήσαμε μέσα από τα πιο διάσημα μεταγλωττισμένα κινούμενα σχέδια, από τη συμμετοχή της ως coach στο "Your Face Sounds Familiar" και, φυσικά, μέσα από την πρώτη σχολή μιούζικαλ στην Ελλάδα P.M.T.P. by Sia Koskina.

Ο Νίκος Ρουσσάκης, έχει μακρά πορεία στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, από την κλασική μουσική έως τη ροκ, και φυσικά το μουσικό θέατρο (όπερα και μιούζικαλ). Ανήσυχο πνεύμα, ασχολείται από τη διδασκαλία έως την μουσική παραγωγή, αλλά και το vocal coaching, στο "The Voice of Greece".
Μαζί τους οι μουσικοί Φώτη Σκαρμούτσος στο μπάσο, Δημήτρης Παμπουλάκης στα τύμπανα, Σπύρος Λούκος στα πλήκτρα και Γιώργος Κατσαμάκης στις κιθάρες. 

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 20.30
Είσοδος σε τραπέζι: 15 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.