Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523

Ο Σταύρος Σιόλας στο ΞΕΦΩΤΟ | 4 Ιανουαρίου 2019

By Published January 01, 2019

Ο Σταύρος Σιόλας έρχεται στο ΞΕΦΩΤΟ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου,
Για μια βραδιά με ελεύθερα «Διόδια»
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Μια φωνή ιδιαίτερη, φερμένη από αλλού..Ένας τραγουδοποιός ξεχωριστός, με παραδοσιακή μουσική ρίζα αλλά και σύγχρονη αισθητική. Με μια χροιά που αποτελεί ταυτότητα και μια φιλοσοφία που προσδίδει ένα τόσο προσωπικό στίγμα. Ο Σταύρος Σιόλας επιστρέφει στην πόλη που τον ανέδειξε μέσα από το φεστιβάλ τραγουδιού, μόνο για ένα βράδυ, στο ΞΕΦΩΤΟ, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου. Έτσι το «λίγο», γίνεται ξαφνικά πολύ..

Από «της Άρνης το νερό» μέχρι τα «Διόδια», το «Κάθε φορά», το «Χωρίς Εσένα», τα «σύννεφα» και πολλά άλλα, τα τραγούδια του Σταύρου Σιόλα αναστατώνουν τα «μέσα μας». Με αυτή την τόσο ιδιαίτερη μουσική προσέγγιση, γεμάτη από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης κατορθώνει να μεταμορφώσει τις στιγμές μας και να δώσει χρώμα στις νύχτες μας.

Μαζί του, η Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο), ο Κώστας Φόρτσας (πνευστά) & Φοίβος Αποστολίδης (κρουστά)

Μια παράσταση - οδοιπορικό
Ανεβαίνοντας στη σκηνή ο Σταύρος, αλλάζει, αφήνεται, παρασύρεται..Και μαζί του, αφήνεται και ο κόσμος που τον παρακολουθεί. Συνδυάζοντας μοναδικές ερμηνείες γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών του αλλά και τραγουδιών των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Ξαρχάκου, Λοϊζου καθώς και νεότερων, σύγχρονων όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη, Παντελή Θαλασσινού κ.α., η μουσική παράσταση εξελίσσεται σε εκπληκτικό ταξίδι. Ένα οδοιπορικό γεμάτο από την έντονη σκηνική του παρουσία και την επικοινωνία που δημιουργείται με το κοινό, γεννημένη μέσα από την ιδιαίτερη σχέση του μαζί του.

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα
Ώρα Έναρξης 22.30 Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911
Είσοδος 8€,
6€ μπύρα ή κρασί
8€ ποτό

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της