Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο 6937036523

"Μεταξύ μας η αγάπη" στο Ρυθμός Art Theater

By Published November 15, 2018

<<Μεταξύ μας η αγάπη>>

Έλντα Πανοπούλου, η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Η Έλντα Πανοπούλου, η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια υπέροχη παράσταση, που συνδυάζει μουσική και θέαμα. Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Τσερκάκης και μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών: Edgar Avetikyan ,Κατερίνα Γρηγορίου, Αθηνά Λάτση.

Η Χριστίνα, η Σοφία και η Έλντα ερμηνεύουν σπουδαία κομμάτια, γνωστά και αγαπημένα, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η μουσική παράσταση που επιμελείται και σκηνοθετεί η Έλντα Πανοπούλου, με τους έξι ταλαντούχους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τις τρεις πρωταγωνίστριες και που χορεύουν και δρουν ανάμεσα στο κοινό, βάζει τους θεατές στην ατμόσφαιρα παλιάς ελληνικής ταινίας, σε ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα και χαρά, όπου καλλιτέχνες και κοινό γίνονται ένα!

Μουσικές βραδιές που τα έχουν όλα. Jazz, swing, ελληνικό σινεμά, τα ωραία μας τα λαϊκά, αγάπες και έρωτες σε γλώσσα γαλλική, ιταλική, μα πάνω απ όλα ελληνική, με πρόζα, χιούμορ, συγκίνηση…

Από τις 17 Νοέμβρη τα Σαββατόβραδα σας γίνονται μαγικά… με τραγούδια αγαπημένα , με εικόνες γεμάτες έμπνευση και αγάπη , με πλούσιες χορογραφίες, με κέφι, χορό, γέλιο και πολύ διασκέδαση, που συναρπάζουν…

Κάθε Σάββατο «θα προχωράμε μαζί»…. κι έτσι μέσα στην καρδιά του χειμώνα «θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη» …!
Κάθε Σάββατο από τις 17 Νοεμβρίου στο «ΡΥΘΜΟΣ art theater »

Σκηνοθεσία – concept: Έλντα Πανοπούλου
Χορογραφίες : Κατερίνα Ανδριοπούλου

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της