Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο 6947075002
×

Notice

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Mr. Bachata All Stars Meeting 14/6

By Published May 26, 2018

Ένα ξεχωριστό event έρχεται τον Ιούνιο!

Ο Mr. Bachata καλεί όλους τους φίλους και συνεργάτες του, για να συμμετέχουν σε μια άκρως χορευτική λατινοβραδιά, που θα λάβει χώρα στο HolyWood Stage, στην λεωφόρο Βουλιαγμένης!
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Όλοι οι καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί με τον Mr. Bachata στους 2 προσωπικούς του δίσκους, θα είναι εκεί, για να τραγουδήσουν τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε!

Μάθε μου, Είσαι η ζωή μου, Πες μου μια λέξη, Ρίτα Ριτάκι, Φλασάκι, Μη μασήσεις, Μόνο για σένα, Απόψε θα σε δω, Έλα να πετάξουμε μαζί, Εσύ κι εγώ, Όλα τα σύνορα, Μες στη δική σου αγκαλιά, Μια νύχτα, κι άλλα πολλά θα ακουστούν εκείνη τη βραδιά!

Για να γίνει ακόμα πιο όμορφη και χορευτική η βραδιά, φροντίσαμε να έχουμε μαζί μας την υπέροχη Stella Koutsoulidou μαζί με την σχολή της Stella Dance Art!

Για την μουσική σας ικανοποίηση, πριν και μετά το Live, αναλαμβάνουν οι Dj KoSta και dj Antonis Dimitriou!!!

Αλλά δε σταματάμε εδώ... Ο Stathis Pirpiris και το Bachata King Festival, θα βρίσκονται στο live μας, για να χαρίσουν σε έναν τυχερό, ένα FULL PASS!!! Με την αγορά του εισιτηρίου, παίρνετε μέρος στην κλήρωση!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00.
Προπώληση: 10 ευρώ
Στην είσοδο: 12 ευρώ
(η τιμή περιλαμβάνει κρασί ή μπύρα)

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Mobile: 6947075002
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της