Πληροφορίες σταθμού 2108946521 -  6937036523     6983446016 και email [email protected]

O Πάνος Μαλαχιάς στο Ρυθμό Stage 22/4

By Published April 16, 2018

O Πάνος Μαλαχιάς στο Ρυθμό Stage

Κυριακή 22 Απριλίου
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Ο Πάνος Μαλαχιάς τραγουδοποιός - κιθαρίστας με πολυετή παρουσία στα μουσικά δρώμενα και δεκαετή παρουσία στη δισκογραφία, παρουσιάζει ζωντανά το νέο δίσκο του ‘’Ποια ζωή δεν έχει λάθη’’, μαζί με άλλα τραγούδια του, στον ‘Ρυθμό Stage’ την Κυριακή 22 Απριλίου στις 21:00.
Τα καινούργια του, αλλά και παλαιότερά του, ροκ και μπλουζ τραγούδια, μπαλάντες, με τις χαρακτηριστικές κιθαριστικές μελωδίες, συναντιούνται με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια (Π. Σιδηρόπουλος, Ν. Ξυλούρης, Γ. Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος, Λ. Μαχαίριτσας κ.α.) σε ένα ελληνικό ροκ - έντεχνο ταξίδι.

Συμμετέχει ο Βασίλης Γισδάκης
Πάνος Μαλαχιάς – τραγούδι, ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα
Δημήτρης Γεωργόπουλος – μπάσο
Χρήστος Μούχλιας – τύμπανα
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος 10€ με μπύρα/κρασί

ΠΑΝΟΣ ΜΑΛΑΧΙΑΣ - ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ
Το ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ αποτελεί την τρίτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του τραγουδοποιού – κιθαρίστα Πάνου Μαλαχιά.
Πρόκειται για έναν πολύπλευρο δίσκο που ακροβατεί μεταξύ Rock και Blues, και περιέχει τραγούδια, με χαρακτηριστικά ροκ riffs, μπαλάντες με έντονες λυρικές κιθαριστικές μελωδίες αλλά και κάποια που οδηγούν σε ποιο έντεχνα μονοπάτια.
Προσωπικά συναισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, τραγούδια για τη συλλογικότητα, τη μετανάστευση και όχι μόνο, αποτυπώνονται στη μουσική και τους στίχους 15 νέων τραγουδιών, τα οποία αποτελούν συνθέσεις του Πάνου Μαλαχιά, με στίχους του ίδιου, και του Κώστα Στριφτού, Χαράλαμπου Χατζηνάκη, Κώστα Ρίζου, Άρη Παπαδόπουλου και Νίκου Μαλαχία.
Στον δίσκο συμμετέχουν, ο Βασίλης Γισδάκης, τελευταίος τραγουδιστής του Μάνου Χατζιδάκι με σημαντική πορεία στο έντεχνο τραγούδι και ο Κώστας Στριφτός τραγουδιστής των The Rockin’ Dead.
Ο δίσκος ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ κυκλοφορεί και διανέμεται ψηφιακά και σε CD (με δυνατότητα παραγγελίας) από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Rising Star στην ιστοσελίδα rsp.gr

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , [email protected] 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της