Πληροφορίες σταθμού 6937036523 - viber 6983446016 και email [email protected]

Προφίλ + Μπαλάντες Για Φόνους στο An club 14/4

By Published March 25, 2018

Μπαλάντες για Φόνους – Προφίλ

Σάββατο 14 Απριλίου
An Live Club
χορηγός επικοινωνίας www.radio-paris.gr

Δύο από τις πιο δραστήριες μπάντες της ελληνικής ανεξάρτητης ροκ σκηνής, συναντιούνται για πρώτη φόρα στο An Live Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια). Τα δύο γκρουπ κάνουν μια παύση από την ηχογράφηση των δίσκων που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό, και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία συναυλία με πολύ ένταση και ρυθμό. Θα παρουσιάσουν υλικό από τις πρόσφατες δουλειές τους αλλά και καινούρια τραγούδια. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική σύμπραξη για την ανεξάρτητη ελληνική σκηνή, σε ένα ιστορικό χώρο και σε μία κρίσιμη κοινωνική συγκυρία. Οι Προφίλ και οι Μπαλάντες για φόνους δεν έχουν κρύψει ποτέ την πολιτική τους ταυτότητα και δίνουν ξεκάθαρο μήνυμα προβληματισμού, αγώνα και αλληλεγγύης μέσα από τα τραγούδια τους.

Έναρξη 21:00
Είσοδος: 5€

Μπαλάντες για Φόνους:

Οι Μπαλάντες για Φόνους είναι μια τετραμελής ελληνόφωνη μπάντα που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από τις post punk καταβολές των μελών του. Η μπάντα θα κάνει ένα διάλειμμα από την εγγραφή του πρώτου τους δίσκου και θα μοιραστεί την σκηνή του An Live club παρέα με τους Προφίλ, για μία μοναδική συναυλία.

Ζαφείρης Μαράνος: φωνή, κιθάρα
Γιάννης Κισκίνης: κιθάρα
Παντελής Ροδοστόγλου: μπάσο
Γιώργος Λιόλιος: τύμπανα

Προφίλ:

Η τετραμελής μπάντα της ανεξάρτητης ροκ σκηνής, είναι μια παρέα που παίζει μουσική και φτιάχνει τραγούδια από το 2000. Έχει κυκλοφορήσει ένα promo l.p. ( Καλημέρα τυχερέ άνθρωπε – 2008), ένα demo e.p. (Δεκέμβρης – 2010) και τον 1ο τους ολοκληρωμένο δίσκο (Αόρατα παιδιά – 2015). Πρόκειται για ανεξάρτητες και αυτό-χρηματοδοτούμενες παραγωγές οι οποίες διανεμήθηκαν αποκλειστικά χέρι – χέρι και μέσω του site www.profil.band. Αυτό τον καιρό οι Προφίλ ετοιμάζουν τον 2ο δίσκο τους και δίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα live σε στέκια της Αθήνας και της επαρχίας.

Γιώργος Συλλιγάρδος: κιθάρα
Μανόλης Ρίζος: τύμπανα
Πέτρος Kασιμάτης: φωνή
Ηλίας Πολυχρονόπουλος: μπάσο

Προφίλ: www.profil.band
Μπαλάντες για φόνους: @facebook, @youtube

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της