Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Οντισιόν για την "Οντισιόν" της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

By Published December 14, 2017

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζεται να κερδίσει το επόμενο της στοίχημα και να ανατρέψει τα ήσυχα βράδια στην Άθηνα με το καινούριο πρόγραμμα που ετοιμάζει για το ANODOS LIVE STAGE.

Η πρεμιέρα υπολογίζεται να γίνει 3 Φεβρουαρίου ενώ την σκηνοθεσία και τα κείμενα υπογράφει ο Μίνως Θεοχάρης. Ο τίτλος του "Οντισιόν" και για τις ανάγκες της εν λόγω δουλειάς θα χρειαστούν έξι νεαρά πρόσωπα- ηθοποιοί που θα χορεύουν και θα τραγουδάνε με σκοπό να συνοδεύσουν και να μοιραστούν την σκηνή με την Ελεωνόρα καθώς εκείνη θα ξετυλίγει το κουβάρι του ρεπερτορίου της και όχι μόνο, οδηγώντας μας στην απόλυτη διασκέδαση!

Η προγραμματισμένη ακρόαση είναι για τις 19 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και θα πραγματοποιηθεί στο Anodos live stage (Πειραιώς 183), ώρα έναρξης 12:00 το μεσημέρι.

Ζητούνται αγόρια και κορίτσια με όριο ηλικίας τα 25 που να έχουν γνώσεις στο τραγούδι (τραγούδι σε σύνολο, μονωδία) αλλά και γνώσεις χορού ή ευκολία στην κίνηση και τον αυτοσχεδιασμό. Απαραίτητο είναι οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους ένα βιογραφικό και μια παρτιτούρα ή οδηγό για ένα ελληνικό τραγούδι της επιλογής τους καθώς θα εξεταστούν αρχικά στο τραγούδι με συνοδεία πιάνου που θα υπάρχει ήδη στον χώρο. Αν κάποιος παίζει κάποιο όργανο και μπορεί να συνοδεύσει ο ίδιος τον εαυτό του ας το φέρει μαζί του.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από τις 11:00.

ANODOS LIVE STAGE
Πειραιώς 183, Αθήνα

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!