Print this page
Rate this item
(1 Vote)

Mega Bollywood Dance Show

By Published December 03, 2017

Mega Bollywood Dance Show

Επίτιμος καλεσμένος ο διεθνούς φήμης χορευτής του Bollywood Naz Choudhury

H 1st Bollywood Dance Academy Greece,διοργανώνει ένα ξεχωριστό Bollywood Dance Show την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο χώρο του Πειραιώς 117 Academy στις 7 το απόγευμα.

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει επί σκηνής τον διεθνούς φήμης Ινδό χορευτή και δάσκαλο του Bollywood Dance Naz Choudhury και τους BollyFlex (Devaune Ratteray και PrashanthPk) πλαισιωμένους από την Άννα Δημητράτου και τα μέλη της 1st Bollywood Dance Academy Greece.

Οι Bolly Flex με επικεφαλής τον πρωτοπόρο χορογράφο και παραγωγό Naz Choudhury είναι γνωστοί για τις εκπληκτικές και υψηλές χορευτικές τους επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.Είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι για τη δημιουργία και την εκτέλεση φαντασμαγορικών σόου αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και βραβεία σε κάθε τους εμφάνιση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο μοναδικός αυτός δάσκαλος και χορευτής θα διδάξει σε 4 σεμινάριατο Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Τα σεμινάρια απευθύνονται, σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές διαφόρων ειδών χορού, όπως Κλασσικό Ινδικό Χορό, Μοντέρνο, Hip Hop, Jazz, Latin και πολλούς άλλους. Τα περιορισμένων θέσεων σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Artistic Studio Oriental Expression (Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης)

Event στο Facebook:https://www.facebook.com/events/132739900759526

Πειραιώς117 Academy
Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα
Γενική είσοδος: 10€ Παιδικό (έως 12 ετών): 5 ευρώ
Προπώληση στο www.viva.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις σχετικά με το Mega Bollywood Dance Show και τα σεμινάρια, απευθυνθείτε στους διοργανωτές (Τηλ. επικοινωνίας 210-9735888 – 6997116407)

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!