Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο 6947075002
Rate this item
(0 votes)

«Δεν ήσουν εσύ για επανάσταση» του Γιώργου Καββαδία

By Published November 14, 2015
Οι Εκδόσεις Εντύποις σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής
«Δεν ήσουν εσύ για επανάσταση» του Γιώργου Καββαδία
Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 
 
Αθηναίων Πολιτεία (Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, Θησείο)
Ο Γιώργος Καββαδίας επιστρέφει με την νέα του επίκαιρη συλλογή «Δεν ήσουν εσύ για επανάσταση».
Η νέα αυτή συλλογή χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες οι οποίες φέρουν τα ονόματα των φάσεων της οικονομικής ανάπτυξης (Άνοδος-Κρίση-Ύφεση-Αναζωογόνηση). Κάθε μία από τις παραπάνω ενότητες αποτελείται από 10 ποιήματα του Γιώργου Καββαδία -τα οποία γράφτηκαν ανάμεσα στο 2013 και το 2015- και 2 σχέδια των Ιωάννη και Χρυσόστομου Ντούβαλη.
 
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει επίσης το παράρτημα «Στους δρόμους…» το οποίο περιέχει κάποια άρθρα του ποιητή τα οποία έχουν δημοσιευτεί παλιότερα σε ηλεκτρονικά περιοδικά.
Ο Γιώργος Καββαδίας δε διστάζει να πάρει θέση απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα τα τελευταία χρόνια αλλά και στη στάση που κρατάει η κοινωνία.
 
Το πακέτο του βιβλίου συμπληρώνει ένα CD με 18 απαγγελίες και 4 μελοποιημένα Bonus Tracks.
Το εξώφυλλο του βιβλίου και του CD φωτογράφησε και επεξεργάστηκε η Μαριέττα Τούτση.
Τις απαγγελίες στο CD έχουν αναλάβει αλφαβητικά οι:
Θοδωρής Βλαχάκης (Magic De Spell), Γιώργος Θεοφάνους (KollektivA), Γιώργος Σπανός, Θανάσης Χουλιαράς (KollektivA), Έλσα Χωριανοπούλου (Θεατρική Ομάδα "Όνομα?"), Γιώργος Γελαράκης, Θεόδωρος Καρέλλας, Δημήτρης Pixel Δημητριάδης (Magic De Spell), Χριστίνα Μητροπούλου, Ναταλία Σουίφτ (Θεατρική Ομάδα "Όνομα?"), Άννα Μανωλαράκη (Κάρμα), Μανώλης Θαλασσινός (Κρυφές Αλήθειες), Νίνα Ντούνη (Θεατρική Ομάδα "Όνομα?"), Ευδοκία Τσοτάκου (Θεατρική Ομάδα "Όνομα?"), Άννα Καρλαύτη (Motivo 4), Μαρία Κλινάκη, Χρήστος Καλογράνης (Γυμνά Καλώδια), Νίκος Χατζηστεφάνου και ο ποιητής.
 
Τα Bonus Tracks αφορούν μελοποιήσεις στίχων του δημιουργού από τη συλλογή «Ό,τι μας στοιχειώνει», της οποίας η δεύτερη έκδοση κυκλοφορεί επίσης από τις Εκδόσεις Εντύποις. Συνθέτες αυτών είναι οι: Αντώνης Αυγουλλάς (Group PάrΩdy), Κώστας Λεμονίδης, Νίκος Ρουμελιώτης, Κώστας Βασιλάκης.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα».
 
Η παρουσίαση του βιβλίου, η οποία θα σημάνει και την έναρξη κυκλοφορίας του στα βιβλιοπωλεία, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο Αθηναίων Πολιτεία (Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, Θησείο).
Θα μιλήσουν αλφαβητικά οι:
Βούτου Αντριάνα (Δημοσιογράφος), Θεοφάνους Γιώργος (KollektivA/Μουσικός Παραγωγός), Καρακώστα Βασιλική (Ερμηνεύτρια), Κρανιάς Γιάννης (ο Εκδότης), Κροκίδης Χριστόφορος (Μουσικοσυνθέτης), Σαραντίδης Μπάμπης (Ποιητής/Εκπαιδευτικός).
Συντονίζει ο Γκολφινόπουλος Απόστολος (Ραδιοφωνικός Παραγωγός).
 
Facebook Event (https://www.facebook.com/events/858039177642621/)

 

0 awesome comments!

Media

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα , 16675
Mobile: 6947075002
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της