Print this page

ΕΛΗΞΕ Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου - CD «Κύκλος στο νερό» της Χαράς Ρίζου

By Published May 24, 2019

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου - CD «Κύκλος στο νερό»

της Χαράς Ρίζου κυκλοφορεί από τον  Καθρέφτης Ήχων Αληθινών.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από την Παρασκευή 24 Μαίου 2019 και θα λήξει την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στη 13:00

 

 

Πώς θα διεκδικήσεις το δώρο σου:
Συμπληρώστε όλα τα πεδία με τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και γράψτε την λέξη «κύκλος στο νερό».
Καλή επιτυχία.

Ο Καθρέφτης Ήχων Αληθινών παρουσιάζει και κυκλοφορεί τη νέα συλλογική δισκογραφικήδουλειά με τίτλο: «κύκλος στο νερό», σε στίχους Χαράς Ρίζου. Η συνεργασία μας με τη στιχουργό η οποία έχει συμμετάσχει στους δίσκους, «Εδώ Αλεξάνδρεια» και «Βήματα είν’ η ζωή μας», συνεχίζεται με την κυκλοφορία του νέου πολυσυλλεκτικού δίσκου, ο οποίος περιέχει δεκατρία τραγούδια, που μελοποίησαν οι συνθέτες: Κώστας Βογιατζής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Λεονταρίτης, Ελένη Μπελιμπασάκη, Δημήτρης Παύλου και Στέφανος Χατζηαναγνώστου. Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί ως βιβλίο/CD, με εικονογράφηση από τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Τα έντεχνα τραγούδια, ερμηνεύουν με τη μελωδική φωνή τους, οι ερμηνευτές: Βασίλης Διαμάντης, Μαρία Κανελλοπούλου, Γιώτα Λιαποπούλου, Κώστας Ξυλάς, Σπύρος Μπουλής, Δέσποινα Ραφαήλ, Μύρτα Σακελλαρίου και Βασίλης Σαλταγιάννης. Η ενορχήστρωση έγινε από τους: Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Ελένη Μπελιμπασάκη, Στέφανο Χατζηαναγνώστου και στηρίζεται σε ποικίλα μουσικά όργανα που εκτελούνται από δεξιοτέχνες μουσικούς.

Ο «κύκλος στο νερό» με λιτούς έμμετρους στίχους, ειδολογική μουσική ποικιλία και θεματολογία από διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής, προσπαθεί να μας αγγίξει. Αποτελεί μια ακόμη πετυχημένη έκδοση που μας ταξιδεύει, με μια ξεχωριστή νότα, στη θάλασσα της μουσικής, χαράζοντας το δικό του μελωδικό στίγμα.
Το Βιβλίο/CD μπορείτε να το αναζητήσετε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!