Print this page

Θάνος Ολύμπιος & Banda del Sol - Μυστική φωτιά

By Published December 13, 2019

Θάνος Ολύμπιος & Banda del Sol - Μυστική φωτιά

Νέο τραγούδι σε στίχους Μάνου Ελευθερίου

Ο Θάνος Ολύμπιος μαζί με την συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας ‘’Banda del Sol’’ επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι μεγαλειώδους μουσικής παραγωγής, σε στίχους του κορυφαίου στιχουργού Μάνου Ελευθερίου.
Πρόκειται για ένα jazz - swing κομμάτι όπου την μουσική έγραψε ο ίδιος ο Θάνος Ολύμπιος και η πλούσια μουσική του παραγωγή είναι διεθνών προδιαγραφών καθώς μόνο για το ηχητικό αποτέλεσμα συνέβαλε μια ομάδα 32 ατόμων και ηχογραφήθηκαν 30 φυσικά όργανα.

Το τραγούδι που έχει τίτλο «Μυστική φωτιά» έχει οπτικοποιηθεί σε videoclip από τον σκηνοθέτη Mike Gkouveris. Την ενορχήστρωση έκανε ο διεθνώς βραβευμένος συνθέτης Μιράν Τσαλικιάν και την ‘’Banda del Sol’’ διευθύνει ο αρχιμουσικός Φραγκίσκος Κοντορούσης. Ηχοληψία - μίξη - επιμέλεια ήχου έγινε από τον Κωνσταντίνο Κατσαντώνη στο Studio LabMat και mastering από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Studio Sweetspot productions.
Η δισκογραφική συνεργασία του Μάνου Ελευθερίου με τον Θάνο Ολύμπιο είχε ξεκινήσει από το 2017 με το τραγούδι «Έρωτες που έγιναν θηρία» και έκτοτε κυκλοφόρησαν συνολικά 5 νέα κομμάτια (τα δύο πρώτα εν ζωή του Μάνου Ελευθερίου) σε συνθέσεις του κορυφαίου Μίμη Πλέσσα και του Χρύσανθου Μουζακίτη.

Δείτε το official music video:

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.