Print this page

Ερωφίλη - Το πιόνι

By Published October 10, 2018

Ερωφίλη - Το πιόνι

Μουσική: Δαμιανός Πάντας
Στίχοι: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος

«Το πιόνι» , που ερμηνεύει η Ερωφίλη σε μουσική Δαμιανού Πάντα και στίχους Δημήτρη Αναγνωστόπουλου , είναι ένα δυναμικό και ταυτόχρονα πολύ μελωδικό τραγούδι, προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Στα λόγια η ψυχή» που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Η Ερωφίλη αποκαλύπτει την ερμηνευτική της ωριμότητα σε όλα τα τραγούδια και συγχρόνως μας ξαφνιάζει με μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός, συνεχίζει να χαράζει τον προσωπικό της δρόμο, σε μια πορεία που την έφερε σε συνεργασία με δεκάδες ξεχωριστούς ερμηνευτές και δημιουργούς.

Ο συνθέτης Δαμιανός Πάντας, ένας ξεχωριστός δημιουργός της νέας γενιάς, χτίζει ένα αιχμηρό ηχητικό περιβάλλον με τη χρήση εγχόρδων όπως το βιολί και το τσέλο, σε μια μελωδία που μοιάζει να γεννήθηκε από έργο κλασικής μουσικής.
Το ατομικό και το συλλογικό, η μοναξιά και το μαζί , η μοίρα και η προσωπικήθέληση, απασχολούν τους στίχους του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου · στίχοι - ερωτήματα ,τόπος συνάντησης για όλους μας.

Σημαντική η συμβολή του Κώστα Παρίσση στην ενορχήστρωση του τραγουδιού αλλά και ολόκληρου του άλμπουμ.
www.metronomos.gr

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!
Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.