Print this page

Γιώργος Μπίλιος – «Απ’ το πουθενά»

By Published June 18, 2017

Ο Γιώργος Μπίλιος συναντά «Απ’ το πουθενά» τον Γιώργο Δημητριάδη.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιώργος Μπίλιος παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Απ’ το πουθενά» σε μουσική του Γιώργου Δημητριάδη και στίχους του Ανδρέα Καραγιαννίδη. Ένα ξεχωριστό, αισιόδοξο και γοητευτικό κομμάτι, προπομπός του ολοκληρωμένου δίσκου του Γιώργου Μπίλιου που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

To «Απ’ το πουθενά» υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ερμηνευτικές αρετές του Γιώργου Μπίλιου, μέσα από μια εσωτερικότητα που δεν στερείται καθόλου έντασης και δυναμικής. Περίτεχνες οι μελωδικές γραμμές του πάντα εμπνευσμένου Γιώργου Δημητριάδη, ταιριάζουν αρμονικά με τους στίχους του Ανδρέα Καραγιαννίδη.

Ένα τραγούδι, ύμνος στον έρωτα, πλημμυρισμένο από όμορφες εικόνες και χαμόγελα που «Απ’ το πουθενά» δίνουν φτερά στις καρδιές και τα όνειρα, χαρίζουν μια γιορτή, μια απόδραση απ’ την γκρίζα καθημερινότητα.

Συντελεστές:
Ενορχήστρωση/επιμέλεια παραγωγής/μίξη: Βαγγέλης Μαρκαντώνης
Mastering: Βασίλης N. Κορρές – Sierra Studios
Φωτογράφηση/επιμέλεια φωτογράφησης: Γιώργος Αλεξανδράκης, Andreas Amarildo Topalis

Παίζουν:
Τύμπανα/ντέφι: Θάνος Μιχαηλίδης
Μπάσο/ηλεκτρική κιθάρα: Βαγγέλης Μαρκαντώνης
Ακουστική/ηλεκτρική κιθάρα: Στέργιος Δήμπας

Γιώργος Μπίλιος - Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έκανε μεταπτυχιακό στο International Marketing στο Λονδίνο, αλλά από μικρός είχε το μικρόβιο της μουσικής. Έτσι παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής, αρμονίας και σολφέζ με την KarenSolomon και ξεκίνησε τα live...

Μαρία Φαραντούρη, Μελίνα Τανάγρη, Θεοδοσία Τσάτσου, Αντα Λιβιτσάνου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ανοιχτή Θάλασσα, Βαγγέλης Μαρκαντώνης Γιώργος Καραμίχος, Gravitysays_i, Ραλλία Χρηστίδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Γρηγόρης Πετράκος, Βαγγέλης Βαζαίος είναι μερικοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2009 αποφάσισε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του παίρνοντας μαθήματα υποκριτικής και συγγραφής σεναρίου στο Θέατρο Αλλαγών. Έχει στο ενεργητικό του ένα σενάριο για την ταινία μικρού μήκους «Alphabet», που πήρε μέρος στον διαγωνισμό Love in Athens του Metropolis, με πολύ καλές κριτικές, ένα θεατρικό έργο «Timeisup» με συμμετοχή στο Bob Theater Festival, ήταν μέλος συγγραφικών ομάδων για σήριαλ καθημερινών σειρών, ενώ αρθρογραφεί στο περιοδικό City Code, έχοντας πάρει σημαντικές συνεντεύξεις από τους Eric Burdon, Neneh Cherry, Calexico, κ.α.

Ήταν ο εμπνευστής και κύριος εκφραστής του αφιερώματος στον DavidBowie, υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας, το 2016, με τίτλο «Heroes», συγκεντρώνοντας ένα σεβαστό ποσό για την ανακούφιση των προσφύγων.
Παράλληλα είναι ο τραγουδιστής του αγγλόφωνου σχήματος AmnesiaPills, με τους οποίους έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα 2 πρώτα τους single.

Το «Απ’ το πουθενά» έρχεται να αποτελέσει ένα σημαντικό σκαλοπάτι στην σταθερή και ανοδική πορεία του ερμηνευτή.

Ο «Απ’το πουθενά» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
• Κατεβάστε το «Απ’το πουθενά»» από iTunes
• Κατεβάστε το «Απ’το πουθενά»» από Googlestore
• Ακούστε το «Απ’το πουθενά»» στο Spotify
• Κατεβάστε το «Απ’το πουθενά»» από Amazon
• Ακούστε το «Απ’το πουθενά»» στο Napster
• Ακούστε το «Απ’το πουθενά»» στο Deezer

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!

Media

Δημήτρης Καραμπάρης

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.