Πληροφορίες σταθμού [email protected] και τηλέφωνο Viber 6937036523

Rate this item
(1 Vote)

Πάρτι των Εκδόσεων Ψυχογιός για την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

By Published April 04, 2018

Το Σάββατο 31 Μαρτίου οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ γιόρτασαν την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στο βιβλιοπωλείο τους στο κέντρο της Αθήνας.

Πολλοί αγαπημένοι συγγραφείς έδωσαν το «παρών» και συναντήθηκαν με μικρούς και μεγαλύτερους αναγνώστες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ιστορίες, να απασχοληθούν με δημιουργικές δράσεις, να μεταμορφωθούν κάνοντας face painting και να διασκεδάσουν με τη συναυλία που κεφάτα έδωσαν  στο stage που είχε στηθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Νεφέλη Παπαδερού, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος και ο Χάρης Κωνσταντόπουλος.

Μια Τρελή Τρελή Αλφαβήτα - Νεφέλη Παπαδερού, Βανέσα Αδαμοπούλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος και ο Χάρης Κωνσταντόπουλος

Νίκος Πιλάβιος

Ράνια Μπουμπουρή

 

Νεφέλη Παπαδερού, Βανέσα Αδαμοπούλου

Ο φανταστικός LeBee μαζί με τη «γυναίκα» του, WannaBee, πλησίασαν συγγραφείς και αναγνώστες, και ρωτώντας τους έμαθαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τον κόσμο του βιβλίου. Επιπλέον, μαζί με τα παιδιά έσβησαν μια τούρτα γενεθλίων για τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αφού ανήμερα των γενεθλίων του, στις 2 Απριλίου, καθιερώθηκε από το 1966 να γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου!

Απολαύσαμε το φημισμένο παγωτό Κωνσταντινίδη

Ευχαριστούμε πολύ τη nannuka για την υποστήριξή της, τα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ για το φημισμένο παγωτό που πρόσφεραν στους καλεσμένους μας και το nickelodeon για την επικοινωνία της εκδήλωσης.

0 awesome comments!

Σχετικά Με Radio-Paris

  • Το Radio Paris είναι ένας Online Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Ελλάδα αλλά έχει παγκόσμιο πνεύμα και αγάπη για τη μουσική.

    Δημιουργήθηκε το 2010 και γρήγορα αγαπήθηκε από το κοινό ενώ διατηρεί ακροατές σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο.

    Κοίτα να μην χάνεις τη ραδιοσυχνότητα της ψυχής σου...
    Ό,τι σώζουμε, μάς σώζει

Contact us

Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 16
Γλυφάδα, 16675
Ελλάδα
2108946521
Mobile: 6937036523
www.radio-paris.gr

Quote

  •  η κάθε στιγμή έχει τη μουσική της