Print this page

Εργαστήριο Παραδοσιακών βουτημάτων ΛΟΥΞ

By Published December 16, 2016

Στο εργαστήριο μας, το οποίο βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μπορείτε να απολάυσετε τις παραδοσιακές γεύσεις στα διάφορα είδη βουτημάτων των οποίων οι συνταγές χρησιμοποιούνται από το 1966.

Τα είδη βουτημάτων που μπορείτε να βρείτε είναι η χωριάτικη πλεξούδα με γεύση πορτοκάλι, καθώς και κουλουράκια διαφορετικών σχεδίων και γεύσεων, όπως: πλεξούδα πορτοκάλι, λεμόνι και βανίλια, μπισκότο Μιράντα, μακρόστενο καρύδα με επικάλυψη ινδοκάριδο, μακρόστενο πορτοκάλι με επικάλυψη φιστίκι, στρόγγυλο λεμόνι απλό και με επικάλυψη σοκολάτας, στρόγγυλο πορτοκάλι απλό και με επικάλυψη σοκολάτας, παπιόν πορτοκάλι, σμυρναίικο πορτοκάλι, καρδούλα και μισοφέγγαρο σε ποικιλία γεύσεων.

Εργαστήριο Παραδοσιακών βουτημάτων ΛΟΥΞ

Χειροποίητο πτι-φουρ με γέμιση μαρμελάδα ροδάκινο διαφόρων σχεδίων όπως: στρόγγυλο απλό και μισό με τρούφα, μακρόστενο απλό και μισό με ινδοκάριδο, νυχάκι απλό και μισό με φιστίκι.

 

Αλμυρά κουλουράκια με επικάλυψη φιστίκι, μαύρο σουσάμι και παπαρούνα.
Τα νηστίσιμα βουτήματα τα οποία είναι: πλεξούδα με άρωμα κανέλας και πορτοκάλι, μακρόστενο με σταφίδα και σουσάμι, στρόγγυλο οβάλ λεμόνι μισό με επικάλυψη σοκολάτας, μισοφέγγαρο λεμόνι.

Για τις γιορτές παράγουμε μελομακάρονα, κουραμπιέ στρόγγυλο με ολόκληρα αμύγδαλα, κουραμπιέ μισοφέγγαρο με σπαστό αμύγδαλο, ταψάκια με μπακλαβά, κανταΐφι και ρεβανί, παραδοσιακά τσουρέκια, βασιλόπιτες και πασχαλιές.

Οι συσκευασίες στις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας είναι: 4κιλα σε δίσκα όλα τα κουλουράκια , πτι-φουρ, μελομακάρονα και κουραμπιέ, σε 6κιλη συσκευασία τα κουλουράκια, επίσης σε συσκευασίες των 400γρ και 800γρ.


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2333023456
Μεγάλου Αλεξάνδρου 37, τ.κ. 593 00 Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Write a comment...
awesome comments!
Plugin - JSDK/Ultimate Social Elements is disabled! Please enable it!